Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav prije svega

Jelena Rozga ima pune ruke posla, ali stigla je pronaći simpatiju

Rozga i Samardžic 2
Nino Srmotić/Pixsell
20.07.2010.
u 09:04

Zgodna pjevačica priznala je kako se već 15 dana dopisuje s jednim dečkom i to joj je jako slatko. Rozgi je ljeto ispunjeno nastupima i pripremama za novi album, ali tko zna - možda ipak uhvati malo više vremena za svoju simpatiju.

 

Splitska pjevačica Jelena Rozga ni ovo ljeto neće uživati u moru i blagodatima naše obale jer joj je rokovnik popunjen nastupima. Osim što ima gaže po obali, zgodna 32-godišnja pjevačica ima pune ruke posla oko novog albuma koji izlazi u rujnu, pa sumnja kako će ovih sparnih dana imati vremena za ljenčarenje. Ipak, vremena za ljubav je uhvatila pa je časopisu Extra priznala kako se posljednjih 15 dana dopisuje SMS-om s jednim dečkom i to joj je jako slatko.

Jelena je jedna od rijetkih osoba s naše estrade kojoj je uspjelo sve svoje dosadašnje dečke sačuvati od medija, pa javnost još nikad nije vidjela kako izgledaju muškarci koje ona ljubi.

Ključne riječi

Komentara 4

EM
eMe
20:11 20.07.2010.

ja sam ljubomoran. uh koja dalmatinska valkira, koza boje bijelog porculana, oci boje moraaaa ----sram te bilo jelena :D

EM
eMe
17:26 20.07.2010.

joj jelena koje noge imas skrozzzzzzzzzzzzz do poda

TR
Tracer
19:10 20.07.2010.

ma curka zna posao....he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije