Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI GLUMCI

Jelena Perčin u tajnosti se udala za devet godina mlađeg Momčila Otaševića

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/5
02.05.2018.
u 11:52

Par je zavjete izmijenio u Kotoru, a nakon ceremonije brodom su se zaputili na proslavu u konobu ''Pirun i ožica''. Uz njih su bili najbliži prijatelji i obitelj, a Jelena je nosila haljinu hrvatskog modnog brenda Nebo, piše Dnevnik.hr.

Glumica Jelena Perčin (37) jučer se u tajnosti udala za devet godina mlađeg kolegu Momčila Otaševića.

Par je zavjete izmijenio u Kotoru, a nakon ceremonije brodom su se zaputili na proslavu u konobu ''Pirun i ožica''. Uz njih su bili najbliži prijatelji i obitelj, a Jelena je nosila haljinu hrvatskog modnog brenda Nebo, piše Dnevnik.hr.

Jelena je crnogorskog kolegu upoznala na setu serije "Zora dubrovačka", a prvo su bili prijatelji.

– Ako bih trebala reći zašto ga volim, razlog je njegov nevjerojatan karakter, on nema u sebi agresije i ne možeš doći s njim u konflikt, ta njegova vedrina je zarazna i ne mogu se ljutiti na njega. Nismo se nikad posvađali – rekla je o Momčilu za InMagazin.

Par je nedavno objavio i da čeka djevojčicu. Momčilu će to biti prvo dijete, dok Jelena iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem već ima kćer Lotu (8).

Komentara 13

SJ
Sve je uzalud
12:38 02.05.2018.

...rok trajanje jednak je tunjevini u povrću....

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
13:01 02.05.2018.

U tajnosti jer tata Perčin nije bio najsretniji sa imenom Momčilo ... Ali fascinantno ...u Srpsko parlamentu 1 Hrvat , u Crnogorskom ni jedan , u Hrvatskom saboru srbi u vladajučoj večini .. Hrvata ozenilo srpkinje crnogorke makedonke mozda 100 .. A kolko se hrvatica udalo za srbe crnogorce makedonece SVE .. Imamo zene na najslabijim moralom i bez ikakvog zdravog razuma i kao senzacija jer su su se udale za 10 godina mladjeg u svojoj 37_40 godini .. Bas najvece profuknjace mediski zastupljenje sa senzacionalnim brakovima srba crnogoraca roma ... Bravo drage nase hrvatice ..

DE
denis77
12:23 02.05.2018.

Boli me ku... za nju majmuni novinarski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije