Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Jelena Perčin na originalan način potvrdila ono o čemu se šuškalo

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
15.03.2018.
u 08:44

Glumica je na Facebook profilu statusom potvrdila da ona i Momčilo Otašević očekuju prinovu

Nagađanja da glumica Jelena Perčin i njen dečko Momčilo Otašević očekuju prinovu pojavila su se nedavno, a par nije komentirao ove navode sve do jučer kada je Jelena na originalan način potvrdila da je trudna.

Na svom Facebook profilu Jelena je napisala: Nepopravljiv optimizam = biti trudna u Hrvatskoj!

 

 

Ispod statusa odmah su se zaredale i čestitke njenih prijatelja i kolega. Momčilo i devet godina starija Jelena upoznali su se prije dvije i pol  godine na snimanju serije "Kud puklo da puklo". Momčilu je ovo prvo dijete, a Jelena iz braka s Kristijanom Babićem ima kćer Lotu. Momčila gledatelji Nove TV trenutačno gledaju u seriji "Čista ljubav".

1/17

Komentara 3

DU
Deleted user
10:03 15.03.2018.

koja dosadna i bezvezna zenska, osim kaj je jahala sve starce koji su ju pozeljeli sponuorirat jos glumi da je nesto nabrusena na Hrvatsku - a gdje bi jedna ispod prosjecna zenska mogla dbro zivjeti bez da ista radi?

DS
ds
12:59 15.03.2018.

evilelvis,zamjenio si uloge,nju su starci jahali.

BA
barbika1
09:18 15.03.2018.

Jelena, sretno vam bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije