Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva objava

Jada Pinkett oglasila se po prvi put otkako je njezin suprug Will Smith dao šamar Chrisu Rocku na dodjeli Oscara

94th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
1/7
29.03.2022.
u 18:07

Smith je tijekom dodjele Oscara došao na pozornicu i dao šamar komičaru jer mu se nije svidjelo što se našalio na račun njegove supruge

Jada Pinkett Smith konačno je prekinula šutnju nakon što je njezin suprug Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara zbog šale o alopeciji koju je komičar i voditelj Rock izrekao na račun Smithove supruge.

- Ovo je period za ozdravljenje i tu sam zbog toga - napisala je Jada na svom Instagram profilu i to je prvi put da se oglasila u javnosti nakon incidenta koji je napravio njezin suprug. Njezin suprug Will ispričao se danas Chrisu Rocku zbog ponašanja na dodjeli Oscara i šamara koji mu je dao. 

 

 

- Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirala. Želio bih ti se javno ispričati Chrisu. Bio sam van sebe i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu odraz muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote - poručio je Wills Smith. Ispriku je uputio i Akademiji i produkciji dodjele, a u međuvremenu Akademija je pokrenula i istragu vezanu za ovaj incident. 

Upravni odbor Akademije filmske umjetnosti i znanosti sutra će održati novi sastanak na kojem će donijeti odluku kakve sankcije prijete Smithu, a spominjala se i mogućnost da mu se oduzme Oscar kojeg je osvojio za glavnu mušku ulogu u filmu "Kralj Richard". Disciplinske mjere mogu biti takve da prisile glumca da vrati Oscar a može mu biti izrečena i najteža kazna - suspenzija s Akademije. To bi pak bi Smitha svrstalo u isti red s Harveyjem Weinsteinom i Billom Cosbyjem, koji su obojica izbačeni zbog nedoličnog seksualnog ponašanja.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

EX
expiralitozo
18:26 29.03.2022.

Sada se možeš slikati. To što si napravio krajnje je bizarno. Trebao ti je vratiti istom mjerom jer je bio napadnut. Budući da nije, pokazao je da je za razliku od tebe civiliziran čovjek.

AL
Aleluja
19:13 29.03.2022.

Molim vas, nakon što google translate prevede tekst s engleskog i napravite copy/paste, pročitajte još jednom tekst prije nego ga objavite i ispravite pogreške. Ovo što ste objavili ne znam jel smiješno ili žalosno.

KO
Kondes
18:50 29.03.2022.

A, dobro, nemojte sada i vi pretjerivati... "Suprug" i "supruga" su ipak malo prejake riječi za opisati odnos između dva progresivna lijevoliberala 🤡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije