Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Splet'

Iznenađenje za kraj godine! Johnny Štulić objavio dupli album i oduševio obožavatelje

Foto: Screenshot/youtube
1/8
31.12.2021.
u 16:54

Frontmen nekadašnje grupe Azra, Branimir Johnny Štulić (68) iznenadio je obožavatelje duplim albumom na kojem se nalazi 28 pjesama, a objavio ga je na svom YouTube kanalu.

Frontmen nekadašnje grupe Azra, Branimir Johnny Štulić (68) iznenadio je obožavatelje duplim albumom na kojem se nalazi 28 pjesama, a objavio ga je na svom YouTube kanalu.

Na albumu 'Splet' nalaze se nove, ali i pjesme grupe Azra poput 'Poziv na ples', Sunčana strana', 'Globus' i brojne druge.

Obožavatelji legendarne grupe i frontmena oduševljeni su novogodišnjim poklonom, a nije izostala ni reakcija.

"Jedinstveno", "Divno, hvala i sve najbolje u Novoj godini", "Hvala ti, već sam dugo bio tužan što nema nove glazbe kvalitetnih autora", "Ovo je fantazija, stari stil, staro sve","Uz ovo ću dočekati novu", "Hvala vam Maestro", "Napokon prava glazba, legendo", "Godina je postala bolja", "Na prvi zvuk… četrdeset godina mlađi", nanizali su komentari.

Inače, Štulić već godinama živi u Nizozemskoj, točnije u gradiću Houtenu sa suprugom Josephinom Grundmeiyer. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Komentara 20

DU
Deleted user
17:12 31.12.2021.

Mnogo važna stvar za bre kavce.

DU
Deleted user
17:35 31.12.2021.

Dobro ga je Rundek opisal.

DU
Deleted user
16:59 31.12.2021.

Glazbeni genij prve polovice 80- ih.Poslije je doživio posrnuće. Ali to je njegov odabir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije