Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj masterchefa

Najzgodniji hrvatski chef u finalu oduševio odjevnom kombinacijom: 'Prešišao Jarnija s odijelom, ovo je vrh'

Foto: Nova TV
1/7
31.12.2021.
u 16:16

Chef Melkior tijekom sezone privukao je najviše pažnje gledateljica, a sinoć je osim izgledom plijenio i svojom odjevnom kombinacijom.

Sinoć je na Novoj TV emitirana finalna epizoda MasterChefa u kojoj je pobjedu odnio Ivan Temšić. Jela finalista i u posljednjoj emisiji ocjenjivali su Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić.

Chef Melkior tijekom sezone privukao je najviše pažnje gledateljica i osvojio titulu najzgodnijeh hrvatskog chefa, a sinoć je osim izgledom plijenio i svojom odjevnom kombinacijom. Naime, za razliku od ostalih kolega koji su na snimanje stigli u klasičnom crnom odijelu, Bašić je došao u zanimljivom odijelu koje je mnogima odmah upalo u oko. 

Fotografije iz finalne emisije objavio je i na svom Instagramu, a tamo su odmah uslijedili komentari na račun njegove odjeće. 

"Melkior, mrak izgledaš", "Al tvoje odijelo...", "Ja sam mislila uflekao se", "Prešišao Jarnija s odijelom", "Odijelo ti je vrh", "Nadmašio si s outfitom", samo su neki od komentara gledatelja.

Podsjetimo, Ivaj je osim titule novog hrvatskog MasterChefa osvojio i novčanu nagradu od 200.000 kuna. U borbi protiv Gorane Milaković, s neizvjesnim ishodom do samoga kraja, pobjedu je ipak odnio ovaj kulinarski iznimno vješt 26-godišnji student koji je svoju pobjedu posvetio majci.

- Nisam još svjestan situacije. Ovo najviše posvećujem mami. Pokazao sam da mogu, ali ovo je kruna mog uspjeha i truda'', rekao je Ivan te za kraj dodao: ''Ovo će stajati mami iznad bračnog kreveta, kad se probudi da bude ponosna na svog sina - poručio je Ivan nakon uzbudljivog finala. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Heidi123
Heidi123
19:19 31.12.2021.

Bravo ,baš mi je drago za njega .Procjenila sam da će Ivan uzet pobjedu.Čestitke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije