Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu to očekivali

Gledatelji ne prestaju komentirati styling Željke Klemenčić u '3,2,1 -kuhaj!', ovako su ocijenili njen izgled

Foto: RTL
1/4
31.12.2021.
u 10:36

Gledatelji su na društvenim mrežama uz pobjednicu najviše komentirali styling članice žirija Željke Klemenčić i svi zaključili isto....

Gledatelji su bili zadovoljni kako je završilo finale blagdanskog izdanja "3,2,1 - ho,ho,ho"  u kojem je pobijedila Ivana iz Dubrovnika i svoju nagradu je odlučila proslijediti nekome kome to zbilja treba.

- Mislim da je pokazala najviše promišljenosti i kreativnosti, to je nadgradnja koja se treba vrednovati“, istaknula je Željka Klemenčić, a Ivana je bila iznenađena pobjedom pa su potekle i suze radosnice. „Biti najbolja ispred svih tih vrhunskih ljudi je nevjerojatno, razmišljam o ponosu moje mame i djece… No nitko nije ovdje došao radi pobjede ni nagrade, a uskoro ćemo u Dubrovniku održati jednu humanitarnu večeru i ovaj Prima poklon-bon od 15 tisuća kuna će ići nekome kome zaista treba“, za kraj je rekla Ivana.  Gledatelji su na društvenim mrežama uz pobjednicu najviše komentirali styling članice žirija Željke Klemenčić i svi zaključili isto - Željka je u finalu zablistala. 

 

 

- Večeras su posebne i lijepe i Željka i voditeljica. Nisu ni kandidatkinje loše , svi su se extra skockali i lijepo je završilo . Željka nikad ljepša, baš joj ova haljina i frizura pristaju 🤩Željka super izgleda,ljepša od Marijane. Željka mi večeras izgleda savršeno. Željka je uvijek elegantna i zgodna. Željka se super obukla. Obično se oblači kao neka baka. Željka je baš super uređena večeras....češće tako nešto nositi. Kako su naše žene lijepe i elegantne,pristojno obučene i opet takve predivne - poručili su gledatelji.

Komentara 4

SP
Split71
11:53 31.12.2021.

odlicno je izgledala i koliko bolja i pristojnija od Marijane

KA
kažemja
18:34 31.12.2021.

Željka je uvijek bila prava dama ,decentna i odmjerena.

RO
roland
16:54 31.12.2021.

Željka je uvijek dobro izgledala i oduvijek je voljela škampe i dino vino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije