Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVOM INSTAGRAMU

Izabel Kovačić objavila nikad viđene fotografije iz djetinjstva, ali i otkrila svoj modni uzor

Foto: instagram
1/58
11.03.2024.
u 13:49

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, objavila je novi video na svom Instagram profilu u kojem je predstavila novu kolekciju i otkrila do sad nepoznate detalje iz svog djetinjstva.

Izabel Kovačić (31) podijelila je novi video na svom Instagram profilu u kojem je otkrila pratiteljima gdje je odrasla te tko ju je inspirirao kada je u pitanju moda. Pobliže je prikazala rodnu Švicarsku, ali i otkrila što je ju potaknulo da se okrene održivoj modi. - Tijekom godina, moj stil je evoluirao. U svojim ranim godinama uvijek sam pokušavala eksperimentirati s predimenzioniranim i alternativnim stilovima 90-ih i pokušavala probiti granice ženske mode u to vrijeme - govori Izabel dok je pojašnjavala inspiraciju za "Memoriae" traper kolekciju. 

Svaka kreacija u ovoj kolekciji nosi u sebi dio te vječnosti koja obilježava materijal trapera. Denim je ne samo tkanina, već i svjedok vremena, a u "Memoriae" kolekciji postaje simbol trajnosti i ljepote sjećanja, simbol vječne elegancije i slobode. Svojom čvrstoćom i izdržljivošću, denim ne samo da odražava stil, već i priča priče.

- Željela sam potaknuti i educirati žene o važnosti održive mode i tome kako odjeća može biti investicija koja će trajati cijeli život. Sada želim potaknuti svoje dijete, Ivana, da podržava te iste vrijednosti - spominje u objavi.

Uz podršku sestre Ivane, s kojom je 2015. pokrenula dječji brend organske odjeće lunilou, Izabel je u kolekciji "Memoriae" spojila svoju strast prema modi s dubokim sjećanjima i iskustvima koje je započela u St. Moritzu, prekrasnom i luksuznom skijalište u srcu Švicarskih Alpa gdje je Izabel provela djetinjstvo. - Dok sam odrastala, nisam imala puno modnih ikona, ali jedna koja će zauvijek ostati je moja starija sestra Ivana - kazala je Izabel koja je također podijelila i slike iz djetinjstva sa sestrom i time joj čestitala rođendan.

VEZANI ČLANCI:

Svaki kadar kampanje nosi u sebi atmosferu tog magičnog mjesta, dok se svaki komad odjeće uklapa u priču koja govori o sjećanjima, ljepoti i vječnosti. Kolekcija, koju prati materijal trapera, pokrila je beskompromisni stil žena koje njeguju kvalitetu prije kvantitete i vjeruju kako se isplati uložiti u dobar komad koji postaje "vintage" i prenosiv je generacijama.

- IZAKOVA se može nositi danas i uvijek i ostati dio ormara generacijama koje dolaze. Predstavljamo Memoriae: gdje se klasična elegancija susreće s postojanim stilom - zaključila je.

GALERIJA: Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao

1/21

Podsjetimo, nedavno je Izabel objavila sliku na kojoj je u outfit ukomponirala luksuznu torbicu. Naime, Izabel je poznata kao velika ljubiteljica ekskluzivnih i skupocjenih modela torbi, a ovog puta odabrala je Hermes Birkin u boji crnog vina, a cijena? Prava sitnica –18 tisuća eura! Riječ je o modelu Raisin Clemence Leather Birkin 35 Gold Hardware.

Kako smo već ranije pisali, ovakva torbica može doseći cijenu i do nekoliko stotina tisuća eura, ovisno o tome od kakve je kože – krokodilske ili nojeve… Za ovakvu torbicu ne možete samo ušetati u Hermes prodavaonicu, mogu je kupiti samo uglednici i ljudi iz visokog društva te iznimne platne moći.

Hermes je poznat po tome da rijetko svojim klijentima daje na izbor torbice, već im ponudi dvije opcije od koje trebaju izabrati jednu. Ovakva torba je investicija zato što joj s godinama raste i novčana vrijednost, a s obzirom na to ne možemo točno procijeniti vrijednost njezine, možda iznosi i više od 18 tisuća eura.

VIDEO: Mirela Holy jedna je od najzanimljivije odjevenih Hrvatica: Izdvojili smo neke od najboljih kombinacija

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
14:32 11.03.2024.

Koji likovi,a sve ih drugi financiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije