Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosan otac

Ivica Puljak veliki trijumf slavio u društvu sina i dvije kćeri koje ne viđamo često u javnosti

Atmosfera u stožeru Ivice Puljaka nakon prvih neslužbenih rezultata, po kojima je osvojio najviše glasova
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/9
27.06.2022.
u 08:38

Izborni uspjeh svog oca u stožeru su proslavila i njegova djeca koju nemamo često prilike vidjeti u javnosti. Sin Toma te starija kći Ema i najmlađa Iva zajedno s majkom Marijanom odlično raspoloženi pozirali su fotografima u izbornom stožeru stranke Centar.

Na nedjeljnim prijevremenim izborima u Splitu trijumfirali su Ivica Puljak i stranka Centar. Ivica Puljak imao je 48,69% glasova pa će se za gradonačelnički mandat boriti sa Zoranom Đogašom, kandidatom HDZ-a za kojega je glasovalo 25,72% birača.

Odmah nakon objave rezultata Ivica Puljak rezultate izbora prokomentirao je i za Večernji list. - Jesam iznenađen sam rezultatima, ovoliku podršku nisam očekivao. Zahvaljujem građanima Splita koji su nam dali povjerenje i prepoznali naš rad, sve ono za što smo se zalagali u svom mandatu – rekao je Puljak u svom prvom intervjuu nakon objave rezultata kojega je dao upravo Večernjem listu.

 Izborni uspjeh svog oca u stožeru su proslavila i njegova djeca koju nemamo često prilike vidjeti u javnosti. Sin Toma te starija kći Ema i najmlađa Iva zajedno s majkom Marijanom odlično raspoloženi pozirali su fotografima u izbornom stožeru stranke Centar. 

26.06.2022., Split - Dolazak Ivice Puljka u stozer stranke Centar nakon proglasenja rezultata u prvom krugu izbora. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Koliko podržavaju svog oca pokazali su i u svibnju prošle godine tijekom redovnih lokalnih izbora. Tada se u stožeru roditeljima pridružio Toma dok su kćeri zbog studijskih obveza ocu podršku pružale preko video poziva.

Inače, njihova najstarija kći Ema u rujnu prošle godine diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. "Mag. ing. comp s najljepšim osmijehom. Naše prvo dijete s diplomom, na putu do doktorata. Svi smo jako ponosni i uzbuđeni", pohvalila se tad ponosna majka Marijana.

Foto: Facebook Leo Nicolier
Ljubav Marijane i Ivice Puljka planula je dok su studirali na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje na kojem je Ivica kasnije počeo raditi i kao profesor.  Marijana je završila računarstvo, a isti studij završio je i njezin suprug i to kao najbolji student Sveučilišta u Splitu.

U rujnu prošle godine proslavili su 26. godišnjicu braka, a tom prilikom Ivica je mnoge ganuo emotivnom objavom posvećenoj supruzi. - Postoje teški i tužni dani u životu, koji vas podsjete na zaista važne stvari. Istovremeno su ti dani slučajno i obljetnice. Danas je 26 godina našeg braka. Ljubav, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje, sloboda, uz pokoju infinitezimalnu prepirku. Nastavlja se … - napisao je tada Puljak. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije