Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatka djevojčica

Ivana Kovač nakon dugo vremena pokazala kćer Elenu i otkrila svoj novi hobi

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
23.04.2021.
u 21:30

Kći Miše Kovača objavila je fotografiju na kojoj njezina kći Elena nosi kapu i džemper koje je Ivana napravila.

Kada je počela pandemija koronavirusa pjevačica Ivana Kovač otkrila je kako je vrijeme tijekom lockdowna kratila pletenjem. 

- Pletem, i to jako dobro pletem moram priznati - rekla je tada, a sada je pokazala što je to sve isplela u ovo pandemijsko vrijeme i moramo se složiti da joj pletenje zbilja dobro ide. Kći Miše Kovača objavila je fotografiju na kojoj njezina kći Elena nosi kapu i džemper koje je Ivana napravila. - Mama mi je isplela džemper i kapu i sad se pravi važna - napisala je Ivana uz fotografiju na kojoj njezina kći nosi kapu i džemper koji su Ivaninih ruku djelo. U komentarima joj se javio i pjevač Željko Samardžić i rekao:
Bravo za mamu i za tatu! Divno pletivo i još ljepša djevojčica.

 

 

Prije otprilike godinu dana kada je izdala album "Srećo i tugo" Ivana nam je otkrila pokazuje li već njezina mezimica pjevačke ambicije. – Ako je suditi po „Taši, taši, tanana" i „Ide maca oko tebe" onda ih itekako pokazuje –  kroz smijeh je rekla Ivana i dodala: – Ne bih htjela da se bavi glazbom. To je užasno stresan posao i nikada ne možeš biti siguran na čemu si. "Danas jesi, sutra nisi", kažu i to je živa istina, a ja njoj želim samo najbolje. Da ima svoj mir, završenu školu i fakultet i da bude svoj čovjek. To su moje želje. Da vidim njezine afinitete, morat ću pričekati. 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nordic
09:26 01.05.2021.

❤🍀👏 uvijek mi draga naša mala Mišina. Ivana 💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije