Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Drama na Draganovoj farmi: Djevojke tračale Kristinu nakon zabave, kažu da je širila noge i udarala ih po stražnjici

Foto: RTL
1/5
23.04.2021.
u 17:25

Naime, Olja je rekla kako ju je Kristina udarala po stražnjici, dizala je noge u zrak pa su joj se vidjele gaćice, pa je zbog toga drugim djevojkama bilo neugodno

I na Draganovoj farmi bilo je zanimljivo. Naime, njegova zlatna djevojka, 38-godišnja konobarica Kristina Lerga malo je previše popila, a protukandidatkinje Olja i Dijana odlučile su je tračati.

Naime, Olja je rekla kako ju je Kristina udarala po stražnjici, dizala je noge u zrak pa su joj se vidjele gaćice, pa je zbog toga drugim djevojkama bilo neugodno. 

Kristina je sve prepričala Draganu, te mu je kazala kako su je Olja i Dijana između ostalog nazvale i narkomankom, te da je zbog stresa cijele situacije morala popiti tabletu za smirenje. 

Kasnije je kazala kako ju Olja blati jer se tako želi približiti Draganu. 

Kristina je, tvrdi, partijanerica pa se sljedeće jutro digla u pet sati, skuhala kavu i gledala svitanje. Oporavak nakon burne noći nije dugo trajao. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

Ključne riječi

Komentara 1

DV
dvor
14:24 24.04.2021.

e moja Kristina,dzaba sto si lijepa i zgodna kad si luckasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije