Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fešta garantirana

Ivan Zak nastupa na Rujanfestu

Ivan Zak
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
09.09.2014.
u 11:10

Zarazna glazba i stihovi koje potpisuje sam Ivan Zak dobra su pozivnica da posjetite Rujanfest 21. rujna, dok će se tamburaši Begini potruditi da svojom zaraznom glazbom rasplešu okupljene posjetitelje do jutra...

Ivan Zak, glazbenik i miljenik ženske publike čije su pjesme ''Sve sam joj krao'', ''Bolja od najbolje'' i ''Tetovaža'' koju je otpjevao u suradnji s Nedom Ukraden zaludile čitavu Hrvatsku, nastupa na ovogodišnjem izdanju Rujanfesta. Zarazna glazba i stihovi koje potpisuje sam Ivan Zak dobra su pozivnica da posjetite Rujanfest 21. rujna, dok će se tamburaši Begini potruditi da svojom zaraznom glazbom rasplešu okupljene posjetitelje do jutra.

Kao i prethodnih godina, i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobus iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pokraj trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

>>Ivan Zak oduševio publiku, večeras spektakularno zatvaranje koncertom Jelene Rozge

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gecdra
gecdra
12:19 09.09.2014.

Grad bi nama Zagrebčancima kaj stanujemo u blizini trebal osigurat nužni smještaj tih dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije