Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je veselo

Iva Majoli okupila bliske prijatelje i proslavila 44. rođendan, a ovako se društvo zabavljalo na Šipanu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/11
12.08.2021.
u 10:22

Proslava je završila spektakularnim vatrometom, a Iva se zahvalila svojim prijateljima na sudjelovanju u njenoj proslavi.

Bivša tenisačica i osvajačica Roland Garrosa Iva Majoli sinoć je priredila pravo slavlje za grupu svojih najbližih prijatelja povodom svog 44. rođendana. Odabrala je jedan restoran na Šipanu koji brojni celebrity vole za ovakve zabave jer pruža intimu i udaljen je od pogleda znatiželjnika, a k tome poznat je i po vrhunskim delicijama. Iva je podijelila na Instagramu dio atmosfere s rođendanske zabave na kojoj je bila odličnog raspoloženja i pjevala je s klapom koja je zabavljala njene uzvanike, a na jednom od Instagram videa vidi se kako je zaplesala s prijateljicom Bornom Kotromanić.

Foto: Instagram

Proslava je završila spektakularnim vatrometom, a Iva se zahvalila svojim prijateljima na sudjelovanju u njenoj proslavi. Prije nekoliko tjedana bila je gošća u Podcast Incubatoru i prvi put je nakon dugo vremena govorila o svom financijskom krahu.

Foto: Instagram

- Probaš raditi stvari koje ne znaš prva sam napravila hrpu grešaka i hrpu novaca je otišlo u propuh. Nije problem možete me popljuvati, ali ja uvijek kažem; ja sam sama sebi napravila sr*nje i idem dalje, stvaram dalje i vrijedna sam i sa svojim znanjem i iskustvom mogu puno više u nekim stvarima. Po meni je to život i ja to tako doživljavam - kazala je Majoli koja danas obnaša funkciju izbornice mlade Fed Cup reprezentacije. 

VIDEO Pogledajte dio atmosfere s vjenčanja kćeri Siniše Vuce

Ključne riječi

Komentara 4

ME
MediciKM
11:03 12.08.2021.

Zar ta ženska nije dužna brdo love i Bogu i Vragu? Odakle joj onda novci za ovakve party? Kad susjeda Franca ne plati par mjeseci TV pristojbu odmah joj dođe ovrha i uzmu joj i zadnju čarapu. A ova? Sramota od države.

Avatar southman
southman
12:15 12.08.2021.

Je li ovo kur.enje platio HTS ??

80
803131
12:11 12.08.2021.

u intime.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije