Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iva Balent

Ispovijest Todorićeve kćeri: Bila sam bolesna pa čudesno ozdravila

Iva Balent
Davor Visnjic/PIXSELL
15.04.2018.
u 14:16

Iako je u javnosti isključivo poznata po uživanju u bogatstvu, skupoj odjeći, torbicama i večerama, Balent kaže kako joj se život naveliko promijenio kada je upoznala poznatu motivacijsku govornicu, Anu Bučević.

Iva Balent, kćer Ivice Todorića, nije imala nikakve nastupe u medijima od očeva uhićenja. U prvom velikom intervjuu priznala je kako je imala velikih zdravstvenih problema, ali da ih je uspješno riješila prije sedam godina. "Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promjenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi" prenosi Tabloid.

Iako je u javnosti isključivo poznata po uživanju u bogatstvu, skupoj odjeći, torbicama i večerama, Balent kaže kako joj se život naveliko promijenio kada je upoznala poznatu motivacijsku govornicu, Splićanku Anu Bučević. Ali, njihov prvi kontakt nije prošao baš najbolje.

"Kad sam radila Janu vodu s porukom, onda sam je pitala da li bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena s tim da je ona mene odbila i rekla sam - ova žena sebe zna cijeniti. Neću sad pričati zašto me odbila, ali je bila tad apsolutno u pravu", ispričala je Iva. 

Ana Bučević (40), autorica bestselera, motivacijska govornica i žena čiji rad prati više od 100 000 ljudi, Ivi je pomogla vratiti samopouzdanje i usmjeriti je u pozitivnom smjeru.

- Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla. Da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula - zaključila je Balent

 

Komentara 16

Avatar Thc
Thc
17:29 15.04.2018.

Umjesto zapljene svega "stecenoga" koje ne odgovara matematici prihoda clanak promocije u novinama,bravo Hrvatska......

LA
lara42
14:21 15.04.2018.

Da li je moguce da je ikog briga? Kakav je ovo tekst? Za 60.000 chf limita na kartici svaka bolest je izljeciva.

DU
Deleted user
18:40 15.04.2018.

Bolesna si bila i ostala,u tvoje torbice ,cipele,donji veš,skupe provode,ljetvanja itd,a sve na račun poreznih obveznika.Hajde,nemoj biti bolesna ali izračunaj koliko si zaradila svojim radom,a koliko si potrošila(spiskala) novca ljudi koji su ga zaradili ali ga nisu dobili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije