Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznijela stavove

Influencerica Doris kod Željke Markić: Ateisti ne postoje, abortus je ubojstvo

Foto: Screenshot
1/6
16.09.2020.
u 17:48

Potom ju je Željka upitala i da pojasni svoje stavove o abortusu, transseksualnim osobama i ateizmu budući da je Doris lani govorila da pobačaj treba zabraniti i žrtvama silovanja te da je transseksualnost bolest, zbog kojih je stavova redatelj Dalibor Matanić povukao ispriku.

Doris Stanković posljednjih je tjedana postala jedna od glavnih tema, a nema tko nije izražavao svoj stav u vezi influencera i njihovom poslu. Iako je nakon svega Doris zaključala profile, sada ih je ponovno otključala, a pojavila se i na podcastu Željke Markić "55 minuta sa Željkom Markić".

1/7

- Mi influenceri radimo na stvaranju povjerenja s našom publikom. Nije samo naslikat ću se s nekim i to je to. Odgovaramo na poruke i komentare naših pratitelja i stvarno se trudimo oko njih - objašnjavala je Doris.

Potom ju je Željka upitala i da pojasni svoje stavove o abortusu, transseksualnim osobama i ateizmu budući da je Doris lani govorila da pobačaj treba zabraniti i žrtvama silovanja te da je transseksualnost bolest, zbog kojih je stavova redatelj Dalibor Matanić povukao ispriku upućenu nakon što ju je najprije na FB-u napao.

- Prošle godine, na jesen 2019., putem Instagram anketa su mi moji pratitelji postavljali pitanja, a jedno je bilo i što ja kažem na abortus. Izjavila sam, i stojim iza toga, da je abortus ubojstvo, da je zločin. I onda sam ukratko objasnila; napisala sam da smatram da je abortus ubojstvo, da dijete ima različit DNA od svoje majke, da može imati i različitu krvnu grupu, i da to nije ženino tijelo - kazala je 20-godišnja influencerica o svom stavu koji je mnoge druge neugodno iznenadio.

Uslijedilo je i pitanje o tome što misli o transseksualnim osobama.

- Moj odgovor je bio da ih poštujem, ali smatram da imaju poremećaj seksualnog identiteta - rekla je Stanković, potom potvrdila i svoj dosadašnji stav o ateistima: - Smatram da pravi ateisti ne postoje, da svatko u svojoj srži vjeruje barem u nešto. To sam objavila prošle godine u ovo vrijeme i moje izjave su sada izvučene u jeku napada na mene - kazala je.

Na kraju ju je Markić pitala kakvu je pouku izvukla iz svega.

- Treba mi vremena da sve sagledam, mislim da trebam biti ponosna na sebe, ostala sam staložena. Ponijela sam se daleko zrelije neko netko tko je duplo stariji od me. Što te ne ubije, to te ojača. Vratila sam se na društvene mreže, idem samo jako - zaključila je Doris.

Komentara 2

NE
nemanatrag
18:15 16.09.2020.

Trust mozgova...

DU
Deleted user
18:08 16.09.2020.

Pa zapravo je Markićka u pravu. Svi vjeruju u nešto. Pitanje je samo da li pripadaš ovoj ili onoj sekti, jer ima ih koji se klanjaju istom idolu, ali jedni drugima grizu grkljane " u ime......"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije