Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavirite u njen dom

Ima tek 19 godina, zarađuje milijune i upravo se počastila četvrtom vilom

Kylie Jenner
Foto: Instagram
1/4
22.02.2017.
u 13:27

Kylie Jenner, mlađa sestra Kim Kardashian zarađuje na svojoj kozmetičkoj i modnoj liniji i ima dovoljno novaca da si priušti život o kakvom njeni vršnjaci samo sanjaju

Većina njenih vršnjaka nema novaca ni za polaganje vozačke i kupnju prvog automobila, a Kylie Jenner već ima milijune na bankovnom računu i svakih par mjeseci kupuje nove nekretnine.

Nedavno se počastila vilom koja se nalazi na Hidden Hillsu i za koju je mlada reality zvijezda i mlađa sestra Kim Kardashian izdvojila 12 milijuna dolara. To je četvrta vila koju ima u svom vlasništvu.

Kuća ima 11 kupaonica i osam spavaonica, veliku kuhinjau, kućno kino, sobu za igranje video igrica, ured, teretana, veliku glavna spavaća soba u kojoj su dva velika walk in ormara, kamin, velika terasa koja gleda na dvorište, bazen, vanjska kuhinja s roštiljem samo su dio sadržaja ove luksuzne vile. 

Sestre Kardashian - Jenner osim na reality showu zarađuju i na tome što imaju svoju liniju odjeće i kozmetičkih proizvoda i zapravo trude su unovčiti sve što dotaknu. 

>>Kylie Jenner opet se udebljala ili je ovaj put zaista povećala grudi?

>>Seksi 'sendvič' poznatog dizajnera i anđelica Victoria's Secreta izazvao lavinu komentara

Komentara 7

CR
crnaguja1950
19:02 22.02.2017.

A tko bi se drugi i javio nego prekodrinski maljavi ostatak abortusa oliti unuk vozaca traktorskih sprinteva Oluja 95!

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
04:16 23.02.2017.

neka, dok ima naivaca koji ti kupuju i pune vrecu

OB
ObrenM
17:40 22.02.2017.

Tko bi za nju cuo da joj nije sestre?I tudjmanov unuk bi imao u 19 godini svoju banku i bez djeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije