Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najplaćeniji youtuber

Ima samo 9 godina i na bankovnom računu 181 milijuna kn, a zbog ovoga se našao na meti istražitelja

Foto: Screenshot/youtube
1/4
20.12.2020.
u 11:27

Ovog dječaka koji se bavi recenzijom dječjih igračaka na YouTubeu prati čak 27,9 milijuna pratitelja, a novac koji zarađuje na YouTubeu samo je dio njegove zarade.

Da su youtuberi iz godine u godinu sve popularniji svjedoče i podaci o njihovoj zaradi. Iako je mnogim influencerima pandemija pomrsila račune, 9-godišnji Ryan Kaji treću je godinu za redom najplaćeniji youtuber na svijetu sa enormnom zaradom od 29,5 milijuna dolara ili otprilike 181 milijun kuna.

Ovog dječaka koji se bavi recenzijom dječjih igračaka na YouTubeu prati čak 27,9 milijuna pratitelja, a novac koji zarađuje na YouTubeu samo je dio njegove zarade. Uz to ima i vlastiti brend igračaka i odjeće koji vrijedi 200 milijuna dolara, a potpisao je i ugovor s TV kućom Nickelodeone na kojoj će se uskoro prikazivati njegova serija.

Foto: Screenshot/youtube

Na YouTubeu je prisutan od 2015. godine, a njegov najpopularniji video Huge Eggs Surprise Toys Challenge ima više od dvije milijarde pregleda. Na popularnoj platformi ima čak devet kanala koje vodi njegova obitelj koja se zbog u rujnu prošle godine našla na meti istražitelja zbog navodne obmane djece da kupuju igračke koje proizvode njihovi sponzori. Dječakov YouTube trenutno istražuje američko povjerenstvo za trgovinu nakon zaprimljene žalbe da se u njegovim videima ne označuju jasno sponzorirani sadržaji.

Foto: Screenshot/youtube

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije