Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena serija

Ovog glumca iz kultne 'Dinastije' žene su obožavale, a ovako izgleda u 65. godini

Foto: profimedia
1/3
20.12.2020.
u 09:30

John James glumio je Jeffa Colbyja, a nakon što je završio sa snimanjem serije posvetio se obiteljskom životu.

Od početka do kraja 80-ih serija "Dinastija" privlačila je iz tjedna u tjedan milijune gledatelja i svi su s nestrpljenjem čekali nove nastavke kako bi saznali što će se novo dogoditi članovima bogate obitelji Carrington. Ženska publika u to vrijeme je bila luda za Johnom Jamesom kojeg smo gledali u ulozi Jeffa Colbyja. Za ovu ulogu je 1986. godine bio nominiran za Zlatni globus, a na audiciju je ovaj danas 64-godišnji glumac došao s namjerom da glumi Stevena Carringtona.

Tvorci serije i producenti odlučili su kako mu više leži uloga Jeffa Colbyja koja je na kraju i obilježila njegovu glumačku karijeru i po kojoj je ostao i zapamćen. Nismo ga nakon kraja "Dinastije" previše viđali na malim ekranima jer se odlučio posvetiti obiteljskom životu. Glumac se 1989. godine oženio s manekenkom Denise Coward s kojom ima dvoje djece, kći Lauru koja se rodila 1990. i sina Philipa koji se rodio 1992. godine. John se glumi vratio 2000. kada se pojavio trileru 'Icebreaker' (2000) sa Sean Astinom i Bruceom Campbellom, a prije dvije godine snimio je "Christmas Campuu".

 

 

Sada se prikazuje nova verzija "Dinastije", a prije nekoliko glumaca ekipa originalne "Dinastije" zajedno je snimila jednu povratničku emisiju ali John im se nije htio pridružiti i rekao je kako želi da ih publika pamti onakvima kakvi su bili kada se serija prikazivala. Do nedavno su John i supruga živjeli na farmi u okolici New Yorka koju su sada prodali i vratili su se u topli Los Angeles.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije