Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bruje

Gledatelji ne prestaju komentirati gaf u finalu 'Života na vagi': Ovako su otkrili pobjednika

Foto: RTL
1/7
09.12.2020.
u 12:39

Društvene mreže pune su komentara o finalu showa. Dok neki nisu bili oduševljeni pobjednikom, drugi sada ne prestaju komentirati jedan gaf koji je prerano otkrio tko je pobjednik.

Na društvenim mrežama i dalje ne jenjava rasprava oko finala ''Života na vagi''. Ipak, dok neki nisu bili oduševljeni pobjednikom, drugi su sada otkrili jedan gaf koji im je prije vremena dao do znanja tko je pobjednik.
Naime, u finalu su natjecatelji išli u polikliniku kako bi testirali zdravstvenu sliku, no iako su prisutni bili Dominik Kračun, Marica Korolija  i Ante Miletić, nije bilo Mateja, koji je na kraju i pobijedio.

– Ne znam zašto Matej nije bio na liječničkom, možda je obavio liječnički mimo kamere, u drugom terminu – komentar je jedne gledateljice, a na to se nadovezao i drugi gledatelj.

– Zato što bi se vjerojatno saznalo da je on pobjednik. Čim su rekli Marici, Anti i Dominiku koliko im se smanjio indeks tjelesne mase, znao se i njihov poredak. Tu su se zeznuli i otkrili nam sve unaprijed prije kraja – napisao je. 

Podsjetimo, U "Život na vagi" Matej je ušao sa 152 kilograma, a sada je otkrio kako više neće raditi u Njemačkoj nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao. „Jedna od opcija jest i da se vratim u rukomet i imam već nekoliko ponuda“, otkrio je. „Ako nema zdravlja i zapustimo se, život nema smisla“, zaključio je. Matej je ukupno skinuo 67,9 kilograma i sada ima 84,1 kilogram. „Bez obzira na rezultat, ti si od prvog dana pokazivao karakteristike šampiona i neka te to i dalje gradi kroz život“, rekao mu je trener Edo. Simpatični bivši rukometaš izgubio je 44,7 % svoje tjelesne mase.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VZ
vzzzbx
12:55 09.12.2020.

Kao da bi intelektualci koji ovo prate migli shavtit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije