Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brbljavost

Idi Prester otkazana suradnja na HTV-u jer je govorila o seksu

ida prester
Marko Prpić/VLM
16.02.2010.
u 19:16

U tom je intervjuu 30-godišnja voditeljica odgovorila i na pitanja o seksu, što se nije svidjelo njezinim šefovima na Prisavlju i zbog toga joj je urednik Velimir Đuretić zahvalio na suradnji.

Rječitost i otvorenost Ide Prester na teme o seksu u intervjuu jednom našem internetskom portalu nije dobro sjeo njezinim šefovima na Prisavlju, koji su joj zbog toga otkazali suradnju u emisiji "Hrvatska uživo". U intervjuu je 30-godišnja voditeljica publici odgovarala na pitanja o seksu, seksualnim igračkama, samozadovoljavanju i sličnim temama.

- Urednik Velimir Đuretić u razgovoru s Idom Prester skrenuo joj je pozornost na to kako je intervju koji je nedavno dala jednom internetskom portalu sadržajem neprimjeren nekome tko je angažiran u Informativnom programu te da se mora odlučiti između takvoga javnog imidža i rada u Informativnom programu. Nakon tog razgovora zaključeno je kako ne postoji zajednička želja za daljnjom suradnjom u emisiji "Hrvatska uživo" - izjavio je glasnogovornik HTV-a Danko Družijanić.

Ida je kao vanjska suradnica angažirana i na nekim drugim projektima na HTV-u, između ostalog i u emisiji "Briljanteen" koju subotom vodi s Ivom Šulentić i Franom Domitrovićem. O tome hoće li i dalje sudjelovati u ostalim projektima odlučit će se u dogovoru između Ide i drugih urednika.

Ključne riječi

Komentara 26

OB
-obrisani-
00:43 17.02.2010.

Nije stvar u seksu,već u tome što Ida previše daje prostora homićima i njihovom seksu....u tome je kvaka

KA
Karla
21:08 16.02.2010.

Ida bi trebala biti novinarka za kakav porno časopis - nikad mi se nije sviđao njen način rada. Dobro je da odlazi sa Javne televizije. Nije to nikakav lažni moral. U popodnevnim emisijama ne treba raspredati o seksualnim igračka i i seksu, ako već, neka se to pomakne u kasne noćne sate pa tko voli, nek izvoli!

NE
neni
00:20 17.02.2010.

Pa kad riješe \"problem\" sa Idinim sexom onda bu bilo sve ok na HT...bolje pričat o sexu nego Mesiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije