Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD POMIRBE

I službeno je: Heidi Klum je podnijela zahtjev za rastavu

heidi
Pixsell
07.04.2012.
u 18:38

Klum traži skrbništvo nad njihovo četvero djece s tim da bi Seal imao pravo posjete djeci. Par je u braku bio sedam godina. Prije tri mjeseca objavili su da se rastaju

Tri mjeseca nakon što su objavili da se rastaju poslije sedam godina braka, Heidi Klum (38) predala je zahtjev za rastavom braka od Seala (49). U zahtjevu kao razloge navodi nepomirljive razlike, a predala ga je u petak poslijepodne u Los Angelesu. Klum traži i skrbništvo nad njihovo četvero djece, Leni (7), Henry (6), Johan (5) i Lou (2) s tim da bi Seal imao pravo posjete djeci. Želi maknuti i Sealovo prezime, Samuel, koje je dodala svom, iako je zbog karijere i dalje koristila Klum.

- Nakon što smo uživali u sedam predivnih godina ljubavi, poslije dugo razmišljanja, ipak smo odlučili da će svatko krenuti svojim putem. I dalje ćemo jedno drugo poštovati i voljeti bez obzira na sve - izjavio je par prilikom objave o kraju njihovog zajedničkog života.

Par se vjenčao u Meksiku 2005. godine, a da problemi u njihovom braku postoje, počelo se šuškati kad su prestali nositi vjenčano prstenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije