Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRANA

Hrvatska pjevačica u trgovini svjedočila pljački i groznom nasilju nad blagajnicom

Nika Antolos
Foto: Instagram
1/7
25.11.2019.
u 20:28

Kako je napisala Nika, vidno pijani mladić, u namjeri da pobjegne, rukom je odgurnuo blagajnicu "skoro pod auto". Nika je odmah pozvala jednog od dečkiju iz dućana kako bi pomogao dvjema blagajnicama

Hrvatska pjevačica i bivša članica grupe Feminnem, Nika Antolos, na svom se Instagramu požalila na neugodno i pomalo stravično iskustvo iz jedne zagrebačke trgovine. 

Naime, Nika je sa svojom kćeri Siennom bila na blagajni tijekom obične kupovine namirnica, kada su svjedočile groznom nasilju nad jednom od blagajnica. Dok su bile za blagajnom, čule su detektor koji se oglasio u blizini njih, a spomenuta blagajnica odmah je potrčala za njim, a pridružila joj se i druga blagajnica.

Kako je napisala Nika, vidno pijani mladić, u namjeri da pobjegne, rukom je odgurnuo blagajnicu "skoro pod auto". Nika je odmah pozvala jednog od dečkiju iz dućana kako bi pomogao dvjema blagajnicama. 

Mladić je nakon svega bacio sve svoje proizvode koje je pokušavao ukrasti blagajnici u lice i pritom je još koji put udario, a zatim i nestao.

"Zaštitite napokon svoje žene koje rade security-em, pravim! I da, nagradite svoju heroinu koja je svoju kutu, u plašt pretvorila!", napisala je Nika. 

Kasnije je dodala da su joj se javile mnoge radnice trgovina i priznale da su dobivale prijetnje da biti će silovane nakon što napuste trgovinu. 

"A što da vaša majka radi na toj blagajni? Vi? Sestra? Puno ljudi znam što rade taj posao i sigurna sam u jedno - to SE NE SMIJE VIŠE PONAVLJATI!", zaključila je pjevačica.

Zanimljivo je i da se sve ovo dogodilo na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NO
nordic
09:40 26.11.2019.

nazalost je to kod nas normalno. treba se borit i izborit. 💪 Samo hrabro kraljice.

DU
Deleted user
21:50 25.11.2019.

Ovdje i autor/ica članka i "pjevačica" imaju ozbiljnih problema sa stilom i pravopisom. Sad, za ovu koja "pjeva", kako-tako, ali ta ili taj koji je ovo sklepao ipak zarađuje za život pisanjem, pa je to tragično...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije