Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Hrvaticu koja je pobijedila u 'Zadruzi' ismijavali zbog zubi, sada je pokazala nove

Foto: Youtube screenshot
1/7
24.10.2020.
u 15:30

Kako bi riješila problem koji ju je dugo mučilo, posjetila je jednu stomatološku kliniku, a sada se pohvalila konačnim rezultatom.  Zubi su joj naime, vidno bjelji te pravilniji.

Hrvatica Iva Grgurić pobijedila je u srpskom realityju Zadruga prošle sezone, no ova 26-godišnjakinja zbog jednog je dijela tijela bila meta ismijavanja ostalih kandidata. Riječ je o njezinim zubima. Kako pišu srpski mediji, Iva je imala velike komplekse zbog svoje vilice.

Kako bi riješila problem koji ju je dugo mučilo, posjetila je jednu stomatološku kliniku, a sada se pohvalila konačnim rezultatom. 
Zubi su joj naime, vidno bjelji te pravilniji

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Proces je trajao cijeli mjesec. Prvo vam se svi zubi poprave zatim se na otisak vaših zuba prave ljuskice. Ugrađujemo ih tek nakon svih potrebnih korekcija - kazala je Grgurić koja je dio procesa pokazala i na društvenim mrežama. 

- Oduševljena sam. Ne da su mi promijenili osmijeh već su mi pomogli da kročim puna samopouzdanja i sa širokom osmijehom. Hvala - zaključila je Iva.

Ključne riječi

Komentara 1

IN
ima_nešto
16:13 24.10.2020.

Nema ona samo probleme sa zubima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije