Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćena u šetnji

Prije 20 godina slavna se glumica odrekla slave, a sada je na ulici više ni ne prepoznaju

Foto: profimedia
1/5
24.10.2020.
u 13:30

Prolaznici ju nisu ni prepoznali, no paparazzima nije mogla promaknuti.

Holivudska glumica Alicia Silverstone koja se proslavila ulogom Cher Horowitz u filmu "Djevojke s Beverly Hillsa", danas se najčešće viđa u sportskim izdanjima i ležernim šetanjama pa su je tako objektivi paparazza uhvatili i ovaj put. Šetala je dvoja dva psa na Beverly Hillsu oko svog doma vrijednog 597 tisuća dolara, a kojeg je kupila još dok je harala Hollywoodom.

Alicia je prošetala u trenirci i majici ispod koje je imala sportski grudnjak, a na licu se vidjelo da nije imala nimalo šminke koja bi pokrila pokoju boru ili podočnjake. Prolaznici ju nisu ni prepoznali, no paparazzima nije mogla promaknuti. 

Foto: profimedia

Plavokosa ljepotica već 20 godina živi povučenijim životom nakon što se odlučila povući iz Hollywooda i posvetiti se pisanju knjiga, zdravoj prehrani. Takvoj odluci navodno je doprinijelo to što su ju počeli nazivati debelom nakon što je nabacila par kilograma.

"Zvali su me debelom djevojkom, no to me nije potaknulo da idem na dijetu i dokažem se, već sam reagirala potpuno suprotno. Nisam htjela biti slavna", rekla je Alicia u jednom intervjuu prije nekoliko godina. Prije dvije godine se i razvela nakon 13 godina braka s glazbenikom Christopherom Jareckim, s kojim ima i sina. 

Ključne riječi

Komentara 2

MC
McDonaldTrump
14:50 24.10.2020.

Pa sto je ne ostavite na miru ako je odlucila da se povuce iz javnosti, to je njeno pravo. Sram vas bilo.

MO
montello
17:49 27.10.2020.

izgleda puno puno starije_!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije