Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Marica o potresnom iskustvu: Da sam ju shvatila ozbiljno ona bi danas možda bila živa

Foto: RTL
1/6
24.10.2020.
u 12:30

Naime, kandidatkinja 'Života na vagi' imala je dva iznimno traumatična iskustva te priznala da je 14 godina nije imala vremena procesuirati to niti plakati.

Kandidatkinja nove sezone 'Života na vagi', Marica Korolija otvoreno je progovorila o teškim situacijama koje je proživjela u životu. Naime, imala je dva iznimno traumatična iskustva te priznala da je 14 godina nije imala vremena procesuirati to niti plakati. 

- Imala sam negdje oko 16-17 godina. Mama me nazvala na mobitel, bilo je dva ujutro i rekla da brzo dođem preko u kuću u štagalj jer da brat nije dobro. Dotrčala sam, rekla mami da nas ostavi na samo, i u suzama se brzo popela po lojtri kako bi ga spustila s omče jer je visio na rubu želeći se ubiti. Uspjela sam mu odbaciti omču s vrata i nagovoriti ga da se spust sa mnom dolje -  kazala je za RTL. hr i dodala da to nije jedino užasno iskustvo koje je proživjela.
- Tu noć, prijateljica mi je rekla da će se ubiti, a ja sam bila umorna od posla pa nisam ostala s njom jer je nisam shvaćala ozbiljno no ujutro oko pet su me probudili i rekli da se bacila pod vlak -  rekla je i naglasila da ju je još više potreslo što joj je prijateljičina majka rekla nakon svega.
 - Više me šokiralo to što je njezina mama komentirala da sam bila ostala s njom ona bi danas bila živa. To me jako pogodilo i tu se promijenilo nešto u mojoj glavi no nisam imala vremena procesuirati to. Ja 14 godina nisam imala vremena plakati - kazala je Marica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije