Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao je pred svima

Hrvat u srpskom realityju prevario je dilera za 550 000 kn: Znam da me čeka metak

Foto: Instagram
1/7
03.10.2020.
u 12:08

Fran Pujas u emisiji je ispričao kako je prevario jednog dilera iz Zagreba i ispričao je kako je i na što je to tako brzo potrošio ovako veliku svotu novaca.

Fran Pujas iz Zagreba u novu sezonu srpskog realityja "Zadruga" ušao je sa svojom djevojkom, bivšom misicom Paulom Hublin. Prekid njihove veze odigrao se pred kamerama ovog realityja i tada je Paula ostalim kandidatima ispričala poprilično šokantne podatke o svom dečku i tvrdi kako ju je tukao, drogirao se i radio kaos po njezinom stanu. Policiji je Fran dobro poznat jer je jedno vrijeme bio i iza rešetaka, a u realityju "Zadruga" ovaj 22-godišnjak voditelju showa i gledateljima je priznao kako je prevario jednog dilera iz Zagreba i to za čak 550 tisuća kuna.

- Prevario sa dilera iz Zagreba kad sam imao 18 godina. Tada sam bio još dijete i materijalist. Od tih novaca trošio sam dnevno po 200-300 eura i jeo sam po restoranima, u klubovima sam troši i do 1500 eura i za dvije godine novac je nestao. - ispričao je Fran. Voditelja je zanimalo na koji način je uspio prevariti dilera i doći to tako velike svote novaca, ali Fran je odlučio kako detalje neće otkriti u javnosti. Rekao je kako su mu prijatelji okrenuli leđa nakon što je potrošio sav novac. - Bivšoj sam ostao dužan 800 kuna i iz ormara mi je uzela svu odjeću, ostale su mi samo čarape i tada sam shvatio da sam ostao bez svega - ispričao je. Zna da se mora suočiti s posljedicama svog ponašanja i spreman je na to.

Foto: Instagram screenshot

- Vratit ću se u Zagreb i suočiti se s problemom. Znam da me metak čeka. To su ozbiljni ljudi i ne želim bježati. Svjesno sam to napravio, a kad tad će sve doći na naplatu - rekao je u emisiji Fran. Voditelj Milan Milošević u emisiji je natjecateljima postavljao pitanja koja su poslali gledatelji, a među tim pitanjima našlo se i jedno za Frana i Hanu Rodić, dobro nam poznatu iz showa "Gospodin savršeni". Pitanje je postavio jedan Franov poznanik koji se sjeća kako je Hana bila jednom s njima u jednom stanu i voditelj je zaključio kako su Hana i Fran bili u vezu što je Hana, koja je sada u sretnoj vezi s Goranom Jurenecom, demantirala.

- Samo smo se jednom poljubili i to je bilo prije mog dečka - rekla je. Franova bivša djevojka Paula je reagirala na to i rekla kako Hana i Fran lažu i da su joj mnogi rekli kako je između njih dvoje bilo nešto više.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

BA
balizg
14:02 03.10.2020.

Kad vidim ovakve istetovirane propalitete....

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:56 03.10.2020.

zašto brišete komentare????jel je vama iz večernjeg lista vrh gledat najveću ološ?kome je u interesu gledat narkomane,kriminalce i prostitutke?

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:12 03.10.2020.

Čak i potpuno zaostali Srbi pripremaju zakon o zabrani realitya, dok naši portali iz nekog čudnog razloga redovito prenose što se tamo događa. Mislim da ne postoji zemlja na svijetu koja prati reality događaje iz tuđe države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije