Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski život

Modrić proslavio rođendan svoje kćerkice i otkrio njen slatki nadimak, fotka skupila preko 300.000 lajkova

Foto: Profimedia
1/6
03.10.2020.
u 10:28

Modrić je brižan otac koji svaki slobodni trenutak provodi sa svojom obitelji, pa nije ni čudno da se potrudi oko svakog slavlja.

Nogometaš Luka Modrić često sa svojim pratiteljima na Instagramu voli podijeliti i trenutke iz privatnog života. Najviše se to odnosi na fotke raznih proslava, a obično su tu uključeni i dječji rođendani.

Modrić je brižan otac koji svaki slobodni trenutak provodi sa svojom obitelji, pa nije ni čudno da se potrudi oko svakog slavlja. 

"Sretan treći rođendan mojoj prelijepoj princezi. Tata te jako voli" napisao je Luka uz fotke sa suprugom i djecom. U opisu fotografije otkrio je i presladak nadimak koji ima malena Sofija dodavši hashtag Sosi.

Kako luka ima oko 19 milijuna pratitelja, fotka je brzo skupila preko 300.000 lajkova. Osim Sofije, Luka sa suprugom Vanjom ima još dvoje djece, kćerkicu Emmu i sina Ivana. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MD
mala_domejana
11:20 03.10.2020.

Luka, sve ti najsretnije bilo. Zaslužio si!

ZA
zadar1
11:19 03.10.2020.

nas ljepotan!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije