Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kraljica fitnesa'

Holivudska diva požalila što je otišla pod nož: 'Prekinula sam s tim jer nisam željela izgledati izobličeno'

Los Angeles: Jane Fonda  dolazi na LAX aerodrom
Foto: WP#TKD/ZOJ
1/11
04.08.2022.
u 19:50

Jane je 80-tih bila laskavu titulu ''kraljice aerobika'' te je izdala seriju video kazeta za vježbanje kod kuće koje su joj donijele planetarnu slavu. Glumica je u razgovoru za Vogue sada progovorila o starenju i estetskim korekcijama te otkrila je li požali što je išla ''pod nož''.

Holivudska diva Jane Fonda (85) radi punom parom, a ovih dana promovira i novu kampanju švedskog modnog brenda H&M čije je zaštitno lice postala. Novim fotografijama očarala je brojne obožavatelje, a u pravom planu je njezina sjajna figura.

Jane je 80-tih bila laskavu titulu ''kraljice aerobika'' te je izdala seriju video kazeta za vježbanje kod kuće koje su joj donijele planetarnu slavu. Glumica je u razgovoru za Vogue sada progovorila o starenju i estetskim korekcijama te otkrila je li požali što je išla ''pod nož''.

-Želim da se mladi ljudi prestanu bojati starosti. Nisu važne godine, nego vaše zdravlje. Moj otac je umro šest godina mlađi nego što sam ja sad. Djelovao je staro jer je bio bolestan. Imao je srčanih problema. Ja sam zdrava, pa ne izgledam tako staro- ispričala je glumica u razgovoru za Vogue te se osvrnula na estetske korekcije.

-Ne ponosim se činjenicom što sam imala facelift. Prekinula sam s tim jer nisam željela izgledati izobličeno- kazala je Jane. Kako kaže, svjesna je da u filmskoj industriji ima dosta žena koje si mogu pripušiti različite estetske korekcije te se bojala da će i ona postati ovisna o odlascima ''pod nož'', a potom je otkrila i tajnu svog izgleda.

-Ne trošim puno novaca na kozmetičke tretmane i skupe kreme za lice, ali trudim se uvijek hidratizirati kožu, dobro se naspavati, kretati se i izbjegavati sunce. Uz to imam dobre prijatelje koji me nasmijavaju, smijeh je važan- zaključila je glumica. 

Podsjetimo, od kada su u sedamdesetima u medijima izašle njezine fotografije na kojima protestira protiv Vijetnamskog rata, Jane ne prestaje javno podržavati pokrete u koje vjeruje. Njezina “Hanoi Jane faza”, kako su je tada nazvali, izazvala je bojne kontroverze, glumicu su optuživali da je antipatriot i da mrzi sve američko. Zbog svega joj je često patila i karijera.

VIDEO Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije