Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje: Glumica se pred djetetom šeta bez odjeće

Hilary Swank golotinjom razljutila američku javnost

hillary
Pixsell
20.10.2009.
u 16:32

U intervjuu za časopis Marie Claire glumica je priznala da se pred šestogodišnjim sinom svog dečka Johna Campisija nerijetko šeta bez odjeće.

Da je šutnja zaista zlato, nedavno se uvjerila i 34-godišnja glumica Hilary Swank, nakon što je uznemirila američke psihologe i javnost svojom iskrenošću. Naime, u intervjuu za časopis Marie Claire glumica je priznala da se pred šestogodišnjim sinom svog dečka Johna Campisija nerijetko šeta bez odjeće.

– Sin mog dečka ima šest godina pa se nerijetko pitam nije li vrijeme da se pred njim prestanem šetati gola. Volim spavati bez odjeće, a mališan često ujutro nama uskoči u krevet. Mislim da je još premalen da se obazire na to imam li na sebi odjeću – izjavila je hladnokrvno H. Swank te dodala da svaka obitelj ima drukčija pravila. Ona, kaže, vrlo dobro zna što je za njezinu najbolje.

Začudo, glumičina izjava izazvala je zgražanje u Americi, najviše kod "dežurnih psihologa" koji su osudili Hilaryino slobodnije ponašanje.

– Vi niste dječakova majka. Što ako vaša veza s njegovim ocem ne uspije, kakve će traume dječak imati iz tog iskustva za koje je nespreman – izjavio je jedan od njih. Glumica više nema komentara. (ič/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

BA
bazzaretta
17:35 20.10.2009.

7 godina kasnije budis se iz sna, sav mokar i slike gole Hilary Swank ne izlaze iz glave...zamisli ti te traume...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije