Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romansa na Maldivima

Hauser pokazao svoju ljupku princezu i objavio fotku na kojoj se strastveno ljube

Foto: Instagram screenshot
1/13
24.03.2021.
u 21:15

Mnogi su primijetili da više nije ona crnka koju je prije pokazivao. Prije je violončelist podijelio dvije fotografije na kojima je u zagrljaju crnke, ali njezino lice nije pokazao javnosti.

Još od sredine veljače Stjepan Hauser uživa u raju Maldiva, a kada je tek došao na odmor podijelio je nekoliko videa na kojima je s njim misteriozna djevojka čiji identitet slavni glazbenik nije otkrivao. Njegovi obožavatelji odmah su ga bombardirali pitanjima tko je ljepotica u njegovom društvu i htjeli su da im otkrije u kakvoj su vezi.

Ubrzo nakon što su se mediji zainteresirali tko je ona, saznalo se kako violončelist ondje promovira svoje egzotično odredište te su mnogi pričali kako je i djevojka samo dio promocije mjesta, no Hauser je sada odlučio progovoriti. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu" kazao je Hauser i snimio plavokosu djevojku koja je lice sakrila slamnatim šeširom, a podijelio je i trenutak u kojem misterioznu ljepoticu drži u zagrljaju i ljubi se s njom. Mnogi su primijetili da više nije ona crnka koju je prije pokazivao. Prije je violončelist podijelio dvije fotografije na kojima je u zagrljaju crnke, ali njezino lice nije pokazao javnosti.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, od prekida s Jelenom Rozgom poznatog glazbenika povezivalo se s nekoliko djevojaka, ali on nijednu vezu nije potvrdio. Pjevačica i violončelist vezu prekinuli u rujnu 2017. godine nakon dvije i pol godine veze i nakon prekida sa svojih društvenih mreža izbrisali su sve zajedničke fotografije.  - Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - izjava je koju je Jelena poslala medijima nakon prekida s Hauserom.

VIDEO>> Marijana Batinić: Postala sam mama prije točno 6 mjeseci i to je najljepše što mi se dogodilo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije