Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustio ih

Grupa Kaiser Chiefs nakon 15 godina ostala bez bubnjara

Kaiser Chiefs Schengenfest
PIXSELL
05.12.2012.
u 16:37

Bubnjar Nick Hodgson sada će se posvetiti vođenju izdavačke kuće Chewing gum te vlastite Chewido pod čijom su etiketom albume izdali The Vaccines, Mark Ronson i Ryan Jarman

Bubnjar Nick Hodgson objavio je u srijedu na Twitteru da je nakon 15 godina napustio britanski rock-bend Kaiser Chiefs.

– Odlazim dalje i želim bendu sve najbolje – poručio je Hodgson, dok su mu pjevač Richy Wilson i basist Simon Rix također odgovorili dobrim željama. Potvrdili su da su otvoreni za bilo kakvu suradnju u budućnosti.

Hodgson će se sada posvetiti vođenju izdavačke kuće Chewing gum te vlastite Chewido pod čijom su etiketom albume izdali The Vaccines, Mark Ronson i Ryan Jarman.

>>Kaiser Chiefs: 
Želimo da nam životi budu što kompliciraniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije