Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus

Glumica koju smo obožavali kao Esmeraldu hitno je hospitalizirana

Esmeralda
Foto: Promo
1/6
17.01.2021.
u 14:35

Leticia Calderón svojim obožavateljima se javila iz bolnice i otkrila je da je zaražena koronom i zbog određenih komplikacija hitno je hospitalizirana.

Glumica Leticia Calderón napisala je kratku objavu na Twitteru u kojoj je svoje pratitelje obavijestila kako se zarazila koronavirusom. Napisala je kako se od početka pandemije pridržavala svih epidemioloških mjera, ali nažalost to nije bilo dovoljno i u prvim danima 2021. godine saznala je da ima koronu. Potvrdila je i da je došlo do određenih komplikacija nakon što je saznala da ima koronu i zato je hitno hospitalizirana.

- Hospitalizirana sam i okružena sam predivnim timom medicinskog osoblja koje se brine o meni. Sada treba vremena i strpljenja za ozdravljenje. Hvala vam na svim vašim porukama podrške - poručila je glumica koju je naša publika upoznala zahavaljujući sapunici “Esmeralda” u kojoj je danas 52-godišnja Leticia glumila istoimeni lik.

Na društvenim mrežama Leticia je napisala kako je koronu dobilo još nekoliko članova njezine obitelji te da se svi uspješno oporavljaju. - Ova godina nije počela kako sam očekivala i uz mene još je nekoliko članova moje obitelji zaraženo i zato vas molim da nas se sjetiti u svojim molitvama – napisala je Leticia na svom profilu na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
15:03 17.01.2021.

Ma ne, Esmeraldu Villalobos glumila je Angela Jones. Ona je glumica. Ova je sapuničarka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije