Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedavno se udala

Glumica Anđelka Prpić pokazala zavidnu liniju četiri mjeseca nakon poroda

Zdravko Čolić nastupio na zavrsnoj večeri 2. međunarodnog glazbenog festivala Banja Luka Fest
Foto: Antonio Ahel
1/6
18.09.2023.
u 20:46

Anđo, divno izgledaš. Naša najljepša glumica. Komad - napisali su joj obožavatelji ispod fotografije na kojoj je pozirala u crvenoj haljini

Glumica Anđelka Prpić podijelila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj je pozirala u crvenoj haljini i napisala je: Nek sluti na radost. Samo četiri mjeseca nakon rođenja drugog djeteta glumica je pokazala zavidnu liniju, a obožavatelji su joj u komentarima dali do znanja kako dobro izgleda. 

- Mlada damo toliko ste hot da ni ovaj hidrant ne može pomoći! Anđelka,Vi ste radost, ostalo su detalji.Samo naprijed. I zrelost i ljepota, pozitivna ludost i šarm djevojčice. Ma ti si ljepotica.  Anđo, divno izgledaš. Naša najljepša glumica. Komad. - napisali su joj u komentarima. Početkom rujna glumica se udala drugi put i njezin novi suprug je Marko Žugić s kojim je u svibnju dobila kćer Čarnu. 
Vjenčanje je održano u tajnosti, samo su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji koji su prisustvovali ceremoniji znali da će izreći sudbonosno "da".

VEZANI ČLANCI

- Anđelka nije htjela veliku svadbu, željela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njezine veze s Markom pisali o njima dvoje. Zbog toga je odlučila sve to raditi u tajnosti. Niko nije objavljivao fotografije i snimke na društvenim mrežama, a ni ona se nije oglašavala, kazao je izvor za medije u Srbiji. Na Instagramu je ubrzo nakon vjenčanja promijenila i svoje prezime te je djevojačkom Stević dodala i prezime svog supruga. Glumica, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka", ima sina iz prijašnjeg braka s nekadašnjim najboljim prijateljem njezinog novog odabranika, bivšim suprugom Darijem Prpićem.

 

 

Dario i Anđelka sina Jakšu dobili su prije 11 godina. O novoj vezi i prinovi glumica nije dala još nijednu izjavu za medije, ali je prije dvije godine nakon što se rastala od supruga rekla kako su i dalje u prijateljskim odnosima, a takve odnose je zadržala i s ostatkom njegove obitelji. 

- Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on s mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvijek - rekla je Anđelka u jednom od intervjua.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije