Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban dan

Tony Cetinski objavio nikad viđene snimke s vjenčanja: 'Sretna nam godišnjica anđele moj'

Foto: instagram
1/9
18.09.2023.
u 10:45

Tony Cetinski prije točno dvije godine pred oltar je odveo svoju voljenu suprugu Dubravku

Glazbenik Tony Cetinski (54) sa svojom suprugom Dubravkom slavi drugu godišnjicu crkvenog braka. Na ljubav u dobru i u zlu pred Bogom su se obvezali 18. rujna 2021. godine u Opatiji, a danas se tog posebnog dana prisjetio i na društvenim mrežama uz nikad viđene snimke koje su nastale tog dana. - Sretna nam godišnjica anđele moj. Voli te muž i neka nam i dalje bude blagoslovljen svaki zajednički korak i trenutak - napisao je emotivan glazbenik uz video koji prikazuje najposebnije trenutke njihovog velikog dana. Nakon crkvene ceremonije supružnici su proslavili uz prijatelje i obitelj, a među uzvanicima bio je i naš proslavljeni arhitekt Ante Vrban koji je objavio nekoliko fotografija s vjenčanja. 

Sedam godina ranije bračne zavjete Tony i Dubravka izmijenili u Las Vegasu, a potom slavlje organizirali u vinkovačkom hotelu Admiral uz tamburaše pa kasnije i u Zagrebu.

Inače, iza Cetinskog su i dva propala braka, a treća sreća osmjehnula mu se upravo sa sadašnjom suprugom. Prije nje bio je u braku s Ivanom Nobilom s kojom ima kćer Piju, dok iz prvog braka s Antonelom Butigan ima sina Christiana koji je nedavno postao otac pa je Tony tako dobio unučicu Elenu. 

VEZANI ČLANCI: 

- Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - kazao nam je ushićeni glazbenik. Christian trenutno živi u Berlinu gdje pohađa studij mehatronike, a Tony se trudi da što više vremena provodi s Christianom i ponosan je što je sin naslijedio i glazbeni gen.Christianova odabranica Nina je medicinska sestra i par živi u Berlinu, a vijest o dolasku praunuke s velikim veseljem su dočekali i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 2

Avatar drug Joža M.
drug Joža M.
13:46 18.09.2023.

Kad se ženiš tri puta i kad se ovako obraćaš TREĆOJ supruzi onda je ovo više nego patetično.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:18 18.09.2023.

Kaj je bilo s kosicom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije