Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Milena otkrila da je dala otkaz zbog Ante i da se seli k njemu: 'Mene je sve to počelo šokirati'

Foto: RTL
1/3
18.09.2023.
u 13:28

Milena je otkrila Anti da je iz Dubrovnika, a Lena je komentirala da odlično izgleda za svoje godine i da bi je ona vodila kući. Klara je najavila da će se boriti za Antu.

Tijekom spojeva na slijepo u emisiji ''Ljubav je na selu'' svoju zlatnu djevojku upoznao je i farmer Ante Munitić (44)  iz mjesta Donja Banda na Pelješcu.

Milena je otkrila Anti da je iz Dubrovnika, a Lena je komentirala da odlično izgleda za svoje godine i da bi je ona vodila kući. Klara je najavila da će se boriti za Antu. 

– Ja sam došla autom u nadi da se zajedno vraćamo na Pelješac – odgovorila je farmeru na pitanje je li bila jeftina avionska karta. 

Ante je rekao Mileni da joj je minus ako navija za Dinamo. Ona je zaključila da je rastao njegov interes, a on je rekao da se smanjio. 

Ispričala mu je da je dala otkaz zbog njega i ponijela sve svoje stvari u tri kovčega.

– Mene je to sve pomalo počelo šokirati – komentirao je farmer. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Munitić je električar po struci. Posjeduje konobu te vinograd u kojem provodi vrijeme kada, kako kaže, želi odmoriti živce.

– Nikoga ne vidim i ne čujem i pričam s vinovom lozom – rekao je prije emitiranja emisije. Farmer Ante bio je dva puta u braku.

– Tješi me ona izreka da bez treće nema sreće – našalio se i nasmijao voditeljicu Anitu. Nju je zanimalo zašto farmeru u privatnom životu nije išlo kako je trebalo dok je u poslu perfekcionist i ima savršeno imanje.

– Kad bi sve u životu išlo kako treba, život ne bi bio zanimljiv – istaknuo je. Anita ga je pitala misli li da su njegova dva razvoda neuspjeh.

– Uspjeh su mi samo što imam sina i kćer, s njima sam zadovoljan. Sin studira, a i kći je odlična u školi. Što im mogu pružiti, pružim im. Nadam se da im ništa ne nedostaje – rekao je.

Ipak, priznao je da ne provodi s njima onoliko vremena koliko može.

– Kad imam vremena i kad mi dopuste – izjavio je. Važno mu je da njegova djeca prihvate ženu koju odabere, a smatra da tu neće biti problema. Kaže i da žena s kojom bude mora njih prihvatiti.

– Ako ne prihvaća moju djecu, znači da ne prihvaća ni mene i tu svaka priča završava – istaknuo je Ante kojemu je drugi brak završio prije četiri godine.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'


 

Komentara 2

SE
SedmiElement
17:55 18.09.2023.

Izgleda kao Donatella Versace.. (nakon svih onih operacija)..... :-)

Avatar MalenaB.
MalenaB.
16:03 18.09.2023.

"Prejaka "žena za njega ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije