Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE PRINOVA

Glumica Ana Majhenić čeka bebu s Hercegom

Ana Majhenić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
09.04.2018.
u 11:11

– Bila sam jako sretna kad sam doznala da sam trudna, kao i Antun, moj partner. Jako se veselimo bebi. Znamo i ime i spol, ali bih to za sada zadržala za sebe – rekla je Ana koja je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Glumica Ana Majhenić (36) trudna je s dečkom Antunom Hercegom. Sretnu vijest Ana je podijelila s prijateljima na Facebooku, a da je presretna, rekla je u intervjuu za Story.

– Bila sam jako sretna kad sam doznala da sam trudna, kao i Antun, moj partner. Jako se veselimo bebi. Znamo i ime i spol, ali bih to za sada zadržala za sebe – rekla je Ana koja je u četvrtom mjesecu trudnoće.

– Prva dva mjeseca bilo mi je dosta teško, bilo mi je mučno i često mi se spavalo. Bilo bi mi lakše čim bih vježbala – rekla je Ana koja na Instagramu često objavljuje videa i fotografije iz teretane, a  pokazuje i vježbe plesa na šipki. Rekla je kako je sretna što joj pomažu partner i drugi bliski ljudi.

– Veseli me što je mnogo mojih kolegica i prijateljica trenutačno u drugom stanju tako da razmjenjujemo iskustva i planiramo zajednički prvi rođendan. A dosta mojih prijateljica nedavno je i rodilo pa mi već dijele robicu i stvari kojima se više ne koriste – dodala je Ana za Story.

Podsjetimo, glumica je s Antunom Hercegom u vezi od prošlog ljeta, a prije njega bila je u vezi s kolegom Ivanom Hercegom.

Ključne riječi

Komentara 2

SP
spremni0
16:54 09.04.2018.

ana šta?????

SM
SMira
14:07 09.04.2018.

Čestitke! Vesele me klinci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije