Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cro a porter

Glumac Miran Kurspahić igra manekena u mračnoj modnoj priči

miran (1)
Foto: cap
1/11
04.10.2012.
u 15:47

Kreativni asketski svijet pročišćenih formi, ravnih linija tek je ponegdje razbijen gotovo nevidljivim, ručno našivenim printevima staraca koji šalju snažnu modnu poruku

Muška moda s dizajnerom Tomislavom Bahorićem dobila je novu dimenziju u kojoj njegov odmaknut modni senzibilitet donosi novog i suvremenog muškarca. Preispitivanjem forme i geometrijskom igrom ostvario je mušku kolekciju neopterećenu modnim pravilima koju će predstaviti u nedjelju 7. listopada na Cro a Porteru.  Zaštitno lice Bahorićeve modne priče mračne estetike glumac je i redatelj Miran Kurspahić.

Kreativni asketski svijet pročišćenih formi, ravnih linija tek je ponegdje razbijen gotovo nevidljivim, ručno našivenim printevima staraca koji šalju snažnu modnu poruku. Prisutna je crna boja kao baza za istraživanje u avangardnom smislu te komadi snažnog rukopisa koji ujedno spajaju visoki pret-a-porter s funkcionalnim street wearom. Muška kolekcija jasno šalje avangardnu poruku, u vremenu kad zapravo ne postoji granica kod nošenja pojedinih komada.

Na vunenim polutransparentnim majicama prisutna je asimetrija, printevi te aplikacije od kože i sve navedeno spaja se u snažnu zimsku priču, koja jasnim konceptom razmišljanja oslikava unutarnji stav Spirit by T.B.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije