Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat komentarima

Gledatelji showa 'Zvijezde pjevaju' ogorčeni: 'Nešto tu ne štima, stvarno je čudno što su ispali'

Foto: Dario Njavro/HRT
1/4
24.03.2019.
u 10:32

Gledatelji su komentarima na društvenim mrežama odlučili izraziti nezadovoljstvo zbog ispadanja Borka Perića i njegove mentorice Jelene Radan.

Nakon što su show 'Zvijezde pjevaju' napustili Borko Perić i Jelena Radan gledatelji su odlučili na društvenim mrežama izraziti svoje nezadovoljstvo zbog njihovog ispadanja.

"Pored Kreše i Ivane, Elle i Katarine nisu zaslužili da ispadnu.Ali kod nas je tako puštaju da prođu oni koji ništa ne vrijede a oni koji su bar muzikalni ne prolaze. Ne znam što prolazi Ella pa ona ni govoriti ispravno ne zna. Zar samo zato što je Dinina kći" glasio je jedan od komentara na Facebooku.

Druga komentatorica smatrala je da je nepravedno što su ispali.

"Nisam ovo ocekivala,to je nepravedno,bili su na samom vrhu,nešto tu ne štima."

 

 

Treću je gledateljicu stvarno začudilo što su baš Borko i Jelena napustili show.

Jesu li Jelena i Borko zaslužili ispasti?

"Definitivno su među boljima. Čak sam i mislila da će pobijediti. Ovo je stvarno čudno da su ispali."

Neke gledatelje ipak takve rasplet nije iznenadio. "Ovo je zabava, a oni nisu zabavni", kažu.

 

Komentara 8

SK
sandra.kranjcec1976
13:01 24.03.2019.

Jučer sam se prvi put nasmijala do suza Kreši, čovjek išao iz zabave, ima više nego dovoljno pameti da mu reklama ne treba... Ella je već počela iskakati iz paštete otvoriš novine skače, otvoriš net evo opet zbog suđa, wc-a, hejtera i ne znam čega još....

KR
kreso.runcek
11:42 24.03.2019.

Ovo nije natjecanje u pjevanju nego popularnosti kod širokih narodnih masa, što ne mora imati nikakve veze sa pjevanjem.Zato bi se emisija trebala zvati: "zvijezde nas zabavljaju".

Avatar Apsalar
Apsalar
11:33 24.03.2019.

Ma tko to gleda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije