Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Gabi o ožiljcima nakon uklanjanja viška kože: 'U njima su krvavim rukopisom upisani svi trenuci'

Gabrijela Crnjac
Foto: RTL
1/6
24.12.2023.
u 09:00

Gabi je u šest godina skinula 110 kilograma, odnosno trenutačno ima 88 kilograma, a sada je pokazala kako izgleda njena ruka nakon uklanjanja viška kože

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Gabrijela Crnjac se početkom ove godine podvrgnula uklanjanju viška kože, o čemu je pisala na društvenim mrežama. 

- Dugo sam razmišljala o tome. Nakon višemjesečnog istraživanja odlučila sam se za Dr. Damira Juranića iz KBC Rijeka jer mi je (uz to što je veliki profesionalac u svome poslu) na "prvu" ulio povjerenje. Budući da se radi o iznimno zahtjevnoj operaciji mislim da je najbitnije stvoriti to povjerenje s doktorom. Dr. Juranić je od prvog susreta pokazao želju i entuzijazam da mi pruži transformaciju života, pružao mi je podršku tijekom i nakon cijelog procesa i mislim da nema riječi s kojom bih mu mogla dovoljno zahvaliti", rekla je sretna Gabrijela. Također, na društvenim mrežama se zahvalila liječniku, ali i cijeloj ekipi koja je uz nju svih ovih godina, pa tako i ljudima iz 'Života na vagi'. Nakon toga je ponovno išla na operaciju, a sada je, nakon oporavka, s pratiteljima podijelila rezultate., piše RTL. 

Gabi je u šest godina skinula 110 kilograma, odnosno trenutačno ima 88 kilograma!

VEZANI ČLANCI: 

Voditeljica showa "Život na vagi" Marijana Batinić i dalje je u kontaktu s bivšim natjecateljima showa i redovito prati njihov napredak i njihove uspjehe rado dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Nedavno je objavila fotografiju koju joj je poslala Gabrijela Crnjac.

- Poslala meni moja draga Gabi. Nekad je bila zarobljena u svom tijelu (183 kg). Danas ova mlada, vrijedna žena živi svoj san - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj je Gabi snimljena na finalno vaganju na kojem je vaga pokazala kako je u showu izgubila 54 kilograma, a sada vaga pokazuje da je izgubila ukupno 110 kilograma. Na sljedećem Instagram storyju Marijana je objavila fotografiju na kojoj Gabi sada nosi jaknu iz showa koju prije nije mogla ni zakopčati, a sada "pliva" u njoj. Uz treću fotografiju koju je objavila, na kojoj je zajedno s Gabi tijekom snimanja showa poručila joj je: Bravo curo!  

VIDEO: Massimova životna priča: 'Otac mi je za svaki rođendan poklone slao limuzinom' 

Komentara 1

MI
mikimouse12
10:46 24.12.2023.

Gdje da pogledam ruku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije