Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna je

Gabi je u 'Život na vagi' ušla s 183 kile, a sada se podvrgnula operaciji uklanjanja viška kože

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
03.04.2023.
u 14:13

Gabrijela Crnjac bila je kandidatkinja prve sezona showa 'Život na vagi', a nakon sedam godina gubljenja kilograma odlučila se je za operaciju uklanjanja viška kože.

Kandidatkinja prve sezone showa 'Život na vagi', Gabrijela Crnjac (30) u kratkom je roku, u showu, uspjela skinuti stotinjak kilograma. U show je ušla s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju je nakon showa nastavila održavati. Gabi i dalje redovito vježba, a jednom prilikom priznala je da je i ona ima oscilacije u kilogramima nakon izlaska.

- Nije mi teško paziti na prehranu, osoba koja je ikada imala i ima višak kilograma svjesna je toga da cijeli život mora paziti što i koliko jede, i kada si tako 'zacrtaš' u glavi lakše je. Ne treba se odricati ničega, tada najlakše pucaš i odustaješ. Trenutno sam zadovoljna svojom kilažom, imam još 20-tak kilograma za skinuti, ukloniti višak kože i ostatak života održavati kilažu – rekla je u jednom intervjuu u listopadu, a sada je javila kako je postigla svoj cilj.

Naime, Gabrijela se sada podvrgnula operaciji uklanjanja viška kože nakon što već sedam godina gubi kilograme. Na svom putovanju gubljenja kilograma, Gabi je rekla da se promijenila i fizički i psihički. O svemu tome progovorila je za RTL.hr, a prva tema svakako je bila operacija uklanjanja viška kože.

- Dugo sam razmišljala o tome. Nakon višemjesečnog istraživanja odlučila sam se za Dr. Damira Juranića iz KBC Rijeka jer mi je (uz to što je veliki profesionalac u svome poslu) na "prvu" ulio povjerenje. Budući da se radi o iznimno zahtjevnoj operaciji mislim da je najbitnije stvoriti to povjerenje s doktorom. Dr. Juranić je od prvog susreta pokazao želju i entuzijazam da mi pruži transformaciju života, pružao mi je podršku tijekom i nakon cijelog procesa i mislim da nema riječi s kojom bih mu mogla dovoljno zahvaliti –ispričala je Gabi, a potom otkrila kako je za sada skinula višak kože s trbuha, a slijede još ruke i noge.

- Oporavak je odličan, sve je prošlo uredu i jako sam zadovoljna rezultatom operacije - zaključila je.

Podsjetimo, Gabrijelu je na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci pohvalila ju je i voditeljica showa Marijana Batinić te podijelila njezine tadašnje rezultate.

- Sjećate li se naše Gabi iz prve sezone? Spomenula sam ju u finalu Života na vagi. Nismo se neko vrijeme čule, pa mi je poslala sličicu. Gabi ti si čudo, inspiracija svima nama, dokaz da je sve moguće kad odlučimo vjerovati u sebe - napisala je voditeljica showa u svojim objavama na Instagram storyju.

VIDEO Dečki iz Leta 3 oduševili nastupom u Poljskoj: 'Vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštiti snagom ljubavi!'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije