Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Mentorica gradonačelnika Svete Nedelje otkrila što joj smeta kod njega: To je malo nepristojno

Foto: Instagram
1/10
03.04.2023.
u 08:43

Helena Janjušević i Dario Zurovec u jučerašnjoj emisiji imali su pojačanje jer im se na plesnom podiju pridružila Darijeva sestrična i njihova plesna točka svidjela se žiriju

U nedjelju su natjecatelji "Plesa sa zvijezdama" plesali s članovima obitelji, pa je tako s gradonačelnikom Svete Nedelje Darijem Zurovcem plesala njegova rođakinja, mlada balerina Laura Konosić, a plesna mentorica Helena Janjušević u uvodnom videu prije nastupa objasnila je kako je koreografija osmišljena da bi prikazala kako nas mobitel često previše zaokupi.

– Tematika je ta kako nas mobiteli konstantno odvlače od našeg trenutka sadašnjosti. Dario je točan primjer toga. Čovjek visi na mobitelu non-stop, užas. Ja mu kažem da je to malo nepristojno – rekla je Helena. Dario je to pokušao okrenuti na šalu i na ovaj Helenin komentar rekao je: – E-mailovi, društvene mreže, svašta nešto. Ja sam se u biti sve ove emisije pripremao za lyrical, zato sam toliko tipkao na mobitel. Otkrili ste mi tajnu. Žiriju se svidjelo kako je Dario napredovao i bili su zadovoljniji plesnim umijećem koje je pokazao u sinoćnjoj emisiji.

– Sve, apsolutno sve mi se svidjelo. I koncept nastupa i priča s kojom se svi možemo poistovjetiti. Helena, tebe moram pohvaliti, ali tebe Dario moram najviše pohvaliti. Tko je ovaj Dario? Zadrži sto posto ovog Darija jer ovo je najbolji. I sve će biti dobro – poručila mu je Franka Batelić. I najstroži član žirija Marko Ciboci imao je komplimente za ovaj plesni nastup.  
– Standard možda nije dobra opcija za tebe, latin još manje, ali lyrical je tvoja opcija. Sve pohvale za mentoricu, ja se ne bih složio da si bio mekan, ali sve u svemu, ovo je od ružnog pačeta do možebitno nečeg vrlo, vrlo plesno lijepog – kazao je Marko.

1/33

– Čista je činjenica da ste nas kupili, to je bilo toliko dobro otplesano. Opet onaj sklop svega, dobro otplesano i odigrano. Ovo je tvoj najbolji ples do sada i mislim da to možeš primijeniti dalje – zadovoljan je bio i Igor Barbarić. Osvojili su liričnih 34 boda žirija.
Kada smo uoči početka nove sezone "Plesa sa zvijezdama" razgovarali s Darijem, rekao nam je da voli ples.
– Mogu reći da volim plesati i okolina uglavnom misli da sam dobar na plesnom podiju, no prema mojoj procjeni, imam gomilu prostora za napredak i želio bih naučiti što više plesnih koraka – kazao je i osvrnuo se i na moguće kritike.

– Rekao bih da sam posvećen tip i vrlo uporan. Cilj mi je naučiti maksimalno dobro plesati te proširiti znanje i vještine u plesu. Vjerujem da će rezultat doći isključivo upornim radom i posvećenošću. Već mi je sada to zabavno i puni me pozitivom, tako da se spojilo ugodno s korisnim. Kritika je bilo uvijek, pogotovo otkad sam u politici, naučen sam da sam kriv za sve i zaslužan ni za što, tako da sam po tom pitanju hladne glave. Siguran sam da ih neće nedostajati ni od žirija ni od drugih, ali na sve sam spreman i kritike će me samo natjerati da budem bolji – rekao je Dario tada.

VIDEO Dečki iz Leta 3 oduševili nastupom u Poljskoj: 'Vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi!'

 

Komentara 1

DR
drAma
11:41 03.04.2023.

Brijem da je bilo trenutaka s njom kad je vukla bolje od mobitela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije