Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nije išlo

Šarmantni Dubrovčanin potvrdio da više ne ljubi atraktivnu kostimografkinju

Frane Perišin
Foto: Facebook
1/4
22.07.2015.
u 09:16

Dubrovački glumac Frane Perišin i pomoćnica kostimografkinje u ZKM-u Marta Žegura nakon prekida 2013. godine ljubavi su odlučili dati drugu šansu, no ni ovog puta njihova ljubav nije opstala

Poznati hrvatski glumac Frane Perišin kojeg pamtimo po ulogama u domaćim serijama "Larin izbor" i "Vatre ivanjske" nedavno je u Cavtatu proslavio 55. rođendan. Na proslavi nisu bili njegov dvoipolgodišnji sin Andro kao ni njegova majka Marta Žegura, piše Story.

Iako su glumac i kostimografkinja nakon prekida 2013. godine ljubavi odlučili dati drugu šansu, ni ovog puta njihova ljubav nije opstala.

– Ovaj put si ni Marta ni ja ne možemo ništa predbaciti. Nakon 26.prosinca 2013., kad sam napustio njezin stan, nastavili smo se družiti i nastojali smo obnoviti vezu najviše zbog našeg sina Andre. Međutim, nismo uspjeli. U pitanju su prevelike razlike u karakteru i dramatične situacije koje su se događale ove godine. Iako smo ih uspjeli zajedno riješiti, očigledno su ostali duboki ožiljci i u meni i u njoj –  kazao je glumac za Story

Bez obzira na to što im ljubav nije potrajala, dubrovački glumac i pomoćnica kostimografkinje u ZKM-u i dalje su u dobrim odnosima prije svega zbog dobrobiti zajedničkog sina. – Marta mi je čestitala rođendan i poslala fotografije našeg Andre kojeg ću uskoro vidjeti. To mi je najljepši dar – istaknuo je glumac. 

Njihova ljubav unatoč naporima nije opstala, no  glumac osjeća olakšanje jer zna da je dao sve od sebe.

– Iako je svaki prekid stresan, paradoksalno, osjećam određeno olakšanje i zadovoljstvo jer sam u posljednjih godinu dana ispunio sva Martina očekivanja, što ona dobro zna, kao i ljudi u njezinoj blizini – otkrio je Frane koji trenutačno mir pronalazi u ribolovu koji mu je omiljena razonoda.

>>Prekinuli zvijezda "Larinog izbora" i 23 godine mlađa Marta Žegura

>>Frane Perišin i 23 godine mlađa Marta Žegura čekaju dijete

Komentara 2

MR
MRUDante
13:41 22.07.2015.

pretužno! nadam se da će prebroditi brodolom života. predlažem VLu rubriku "pretužne životnovažne vijesti"

RI
rikavac
16:04 22.07.2015.

prevelike razlike u karakteru a sto se tice godina sasvim ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije