Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotosofia

Gobac pozirao s damskim šeširom, a potom 'plivao' s ribicama

FOTOSOFIA
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/12
25.06.2014.
u 18:50

Na Celebrity Dayu Fotosofie danas su realizirane dvije teme - 'Portret' i 'Reportaža s malonogometnog turnira'

Seminaristi Hoykine Fotosofie, besplatnog seminara za naprednu fotografiju koji se održava u Termama Tuhelj pod pokroviteljstvom kompanije Epson, snimali su u utorak, 24. lipnja celebrity portrete.

Pred objektivom Hoykinih fotografa tako su se našli frontmen grupe Psihomodo pop Davor Gobac, Rene Bitorajac, Mario Petreković, Maja Vučić, Zuhra, Natko Zrnčić - Dim, Robert Kurbaša, Vedran Mlikota, sarajevska glumica Mona Muratović, srpska glumica iz serije Urota Lena Bogdanović, zatim Sementa Rajhard, glavna junakinja serije Stella, voditelj s Nove TV Dalibor Petko i iluzionist Luka Vidović.

Celebrity Day je dan kad se Terme Tuhelj pretvaraju u sastajalište velikog broja poznatih koji su tu došli kako bi seminaristima Fotosofije pomogli u realizaciji dvije teme - 'Portret' i 'Reportaža s malonogometnog turnira'.

- Svake sam godine iznova ganut ljubaznošću kolega iz show businessa koji prijateljski i iz entuzijazma dođu u Terme Tuhelj pomoći mojim seminaristima da u stvarnim okolnostima iskušaju specifičnosti fotografiranja portreta poznatih - rekao je Hoyka pa dodao  - Sve što se događa na seminaru podešeno je da odgovara uvjetima u stvarnom životu profesionalnog fotografa - fotografije i izjave seminarista objavljuju se u stvarnim medijima, a fotografi imaju priliku raditi za stvarne klijente čime dobivaju uvid i u način profesionalne komunikacije.

Celebrity portreti su i ove godine prštali od originalnosti. Gobac je najprije pozirao s elegantnim damskim šeširom, a tren kasnije kasnije "plivao" je s ribicama u akvariju. Za to se vrijeme Bitorajac uspješno preobrazio majku dvoje djece, a Zuhra pokazao svoju snagu tako što je konopcima vukao automobil.

- Ovo je već sedmi ili osmi put da sam na Fotosofiji, jer osim što mi je drago podržati koristan projekt, dobro se i zabavim. Zanimljivo mi je vidjeti tu raznolikost ideja koje seminaristi za nas pripreme - rekao je inače strastveni nogometaš Bitorajac koji je na malonogometnom turniru nakon poziranja osvojio i medalju u tehniciranju.

Na malonogometnom turniru u kojem su sudjelovale ekipe HTV, RTL i Nova TV medalje za prvo mjesto odnijeli su igrači HTV-a. Na  prijateljskoj utakmici celebrity ekipa Foto i Sofia, s poznatima iz svijeta show businessa zaigrali su i Burak Ozugergin, veleposlanik Turske, Oleksandr Levchenko, veleposlanik Ukrajine i veleposlanik Republike Koreje u Hrvatskoj Hyung-Won Suh.

>>Pogledajte fantastične fotografije 'učenika' Damira Hoyke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije