Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zadovoljni

Filip Riđički otkrio što će raditi nakon serije, ali i kako završava 'Crno-bijeli svijet': Svi ćemo plakati

Foto: Luka Stanzl/PIXELL
1/7
03.02.2021.
u 15:00

Iako je emitirana tek osma epizoda nove sezone, od njih ukupno 12, glumac Filip Riđički pratiteljima je na Instagramu otkrio kako završava serija.

Popularna serija 'Crno-bijeli svijet' od samog početka emitiranja privlači pozornost. Trenutno se na HRT-u emitira četvrta sezona čija je radnja smještena u osamdesete te obrađuje neke od najistaknutijih događaja tog vremena poput Ciboninog osvajanja Kupa prvaka i nuklearne katastrofe u Černobilu.

Iako je emitirana tek osma epizoda nove sezone, od njih ukupno 12, glumac Filip Riđički pratiteljima je na Instagramu otkrio kako završava serija.

- Upravo sam pogledao kraj CBS4. Svi ćemo plakati - napisao je na Instagramu glumac koji je u seriji utjelovio lik studenta i mladog novinara Kipe. Ubrzo su mu se javili pratitelji koji nisu bili oduševljeni Filipovim otkrićem. "Nemoj spojlat", pisali su mu, a on je uzvratio: "Nema spojla, samo velim. Ja sam plakal. Dok sam gledal, jel".

Foto: reuters

Filip je najavio i što mu je u planu nakon završetka serije. - Kad sve ovo prođe radim CBS maraton.Sve sezone, jedan dugi vikend, sa onak deset ljudi s ovog Instagrama - poručio je Riđički.

Foto: reuters

O svojoj ulozi u novoj sezoni 'Crno-bijelog svijeta' nedavno je progovorio i za Večernji list. – Generalno mi je uzbudljivo bilo raditi na rastu tog lika pa se nadam da će publici biti zanimljivo svjedočiti to Kipovo pretvaranje iz balavca u čovjeka. Prvi put Kipo dobiva ulogu, recimo, urednika. Okružen onime što on smatra klinčadijom, najednom on postane autoritet, od čega je tijekom cijele karijere hvatao krivine – kazao je Filip, koji se osvrnuo i na gaf HRT-a kada je 14. prosinca umjesto nove epizode emitirao staru. – Prvo što sam vidio bilo je krivo ime na špici, ali nisam još povezao što se dogodilo. Nakon datuma na uvodnoj sceni i moje sedam godina mlađe face, ostao sam ukopan.

Sobin je poslao poruku u CBS grupu na WhatsAppu: „Ljudi, je li ovo moguće?” i onda mi je sjelo. Pogriješili su. Kako sam se snimao, samo sam puknuo reakciju na Instagram i unutar pola minute završio kao meme i na vašem portalu. Ono što je meni najtoplija senzacija u svemu tome jest to da je upravo ta scena, ta uvodna u dvanaestoj epizodi prve sezone, nevjerojatno, ali prva scena koju sam snimao za seriju. Prva! Ikad. I baš tu prikažu umjesto ganc nove, kao neki “full circle”. To je nekako kozmički genijalno – kazao je glumac.

Foto: reuters

Komentara 4

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
15:26 03.02.2021.

? Ko gleda to smeće blagi bože...

DU
Deleted user
15:48 03.02.2021.

serija je zanimljiva vjerojatno onima koji su generacijski bliski likovima iz iste,a svima koji su odrastali poslije devedesetih je nerazumljiva,nezanimljiva.mi koji smo proživljavali gotovo iste scene u tim godinama koje prati serija,čak i jna svinjarije,rado se prisjećamo mladosti,ostalima je možda glupo i nezanimljivo,to je jednostavno tako.neki likovi su fino uobličeni,neki usiljeni,neki preglumljeni,ali to je tako,ne mogu pedesetgodišnjaci glumit dvadesetgodišnjake,a sadašnji dvadesetgodišnjaci nemaju nikakvu poveznicu s ondašnjim.ja guštam,tko ne,kaj se može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije