Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se Alison

Mariah Carey u problemima! Optužila sestru da ju je podvodila i drogirala, ona sad uzvratila udarac

Foto: Instagram
1/6
03.02.2021.
u 11:43

Njezina sestra Alisom Carey pokrenula je tužbu kojom zahtjeva odštetu u iznosu od 1,25 milijuna dolara je zbog pretrpljenih duševnih boli nakon što je u knjizi pročitala, kako tvrdi, gnjusne laži o sebi.

Pop diva Mariah Carey prošle je godine izdala knjigu ‘The Meaning of Mariah Carey’ u kojoj progovara o svom usponu na glazbenoj sceni, ali i do sada nepoznatim detaljima iz privatnog života. U knjizi se dotakla i svoje obitelji, a upravo je zbog toga sada u problemu. Naime, njezina sestra Alisom Carey pokrenula je tužbu kojom zahtjeva odštetu u iznosu od 1,25 milijuna dolara je zbog pretrpljenih duševnih boli nakon što je u knjizi pročitala, kako tvrdi, gnjusne laži o sebi.

U tužbi stoji kako se u jednom poglavlju knjige navodi da joj je Alison ‘dala Valium, pokušala je podvoditi i bacila na nju šalicu kipućeg vrućeg čaja uzrokujući opekline trećeg stupnja’ i to kada je Mariah imala svega 12 godina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

59-godišnja Alison odbacuje te optužbe navodeći kako ne postoje dokazi o navedenom, a smeta joj i što je njezina devet godina mlađa sestra izašla u javnost s takvim optužbama iako je znala da pati od traume zbog navodnog zlostavljanja koje je pretrpjela kao dijete od  njihove majke. Starija sestra Carey kazala je kako ju je majka u mladosti podvrgavala sotonskim ritualima i seksualnim aktivnostima kada joj je bilo samo deset godina.

Knjiga je objavljena u rujnu prošle godine, a Mariah je tada otkrila da je dugo skupljala hrabrosti za taj potez. “Trebao mi je cijeli život da steknem hrabrosti i jasnoću da napišem svoje memoare. Želim ispričati priču o svim trenucima – usponima i padovima, trijumfima i traumama, debaklima i snovima koji su doprinijeli tome da postanem osoba koja sam danas”, napisala je tada Carrey uz najavu knjige i dodala kako se nada da će knjiga čitateljima pomoći da je razumiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije