Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mamin imendan

Fani Čapalija: Plakala sam cijeli vikend zbog nesreće

fani čapalija
01.12.2011.
u 12:00

Na bivšu misicu u smartu, pred njezinim stanom na splitskim Mejašima, tvrdi ona, naletio je vozač u BMW-ovu terencu.

– Sudar sam imala na imendan pokojne mame Kate, 25. studenoga. Plakala sam cijeli vikend zbog nesreće – rekla nam je Fani Čapalija (36) koja je imala lakšu prometnu nezgodu. Na bivšu misicu u smartu, pred njezinim stanom na splitskim Mejašima, tvrdi ona, naletio je vozač u BMW-ovu terencu.

– Jurio je kao lud. Izlazila sam iz sporedne ulice, no nije smio voziti tako brzo – tvrdi Fani. Njezin psić i ona, bijeli maltezer Beni, kaže misica, udarili su glavom u prednje staklo.

– Svi su u čudu kako smo Beni i ja preživjeli. Tom vozaču auto je cijeli izgreben. Vidi se da je već imao sudare. Svi su u ulici govorili da će netko kad-tad stradati na toj cesti i eto, morala sam to biti ja – kaže Fani Čapalija.

Fani i vozač koji je bio za upravljačem BMW-ova terenca nisu zvali policiju. On joj je dao svoja dva broja mobitela. Rekao joj je da će je nazvati, no, kako se požalila Fani, nije joj se javio.

Komentara 7

ZE
.zeitgeist.
13:16 01.12.2011.

It\'s OK!

Avatar billybull
billybull
14:04 01.12.2011.

ivancice prgomet...na mejama, ne na mejasima....mejasi su u tvom selu, u splitu su meje....

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
12:51 01.12.2011.

Oh, jadna, plakala je........jao, dijete malo mamino, i pesek Beni, dođi mali pesek, odi , na na na, MRŠ\' u pm(nogom po rebrima), lol, lol, lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije