Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica kao model

F. Batelić: Osjećam se kao Audrey Hepburn, volim ženstvenost

franka (1)
Foto: Grgur Žućko/Pixsell
1/13
26.01.2013.
u 15:52

Uskoro ulazi u studio gdje će do ljeta snimati novi album. Na njemu će se naći i balade koje je sama pisala. - To su moje zabilješke o nesretnim ljubavima koje sam prošla - dodala je pjevačica koja je u sretnoj vezi s Vedranom Ćorlukom.

Pjevačica Franka Batelić već je treći put zaštitno lice Diademe. U kolekciji za proljeće i ljeto nosi haljine s cvjetnim uzrokom u stilu 1960-ih.

- Osjećam se kao glumica Audrey Hepburn, volim ženstvenost iako sam puno češće u trapericama i tenisicama nego u štiklama. Teško mi je stajati u njima sad dok sam u ulozi modela - kaže Franka Batelić (21). Prošli tjedan postala je i zaštitno lice novog modela mobitela Samasung. Uskoro ulazi u studio gdje će do ljeta snimati novi album. Na njemu će se naći i balade koje je sama pisala.

- To su moje zabilješke o nesretnim ljubavima koje sam prošla - dodala je pjevačica koja je već šest mjeseci u sretnoj vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom (26). Oboje su, ističe, pravi gurmani pa često obilaze restorane. Japranske, tajlandska i indijska hrana su im omiljene. Ipak, kod kuće Franka Vedranu kuha razne umake za tjestenine.

>>Pogledajte novi spot F. Batelić u kojem joj je dečko zgodni maneken

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:08 27.01.2013.

Oko moje lijepo,....pusa.

Avatar maximus69
maximus69
22:37 26.01.2013.

Baš lijepo zvuči u istoj rečenici: Franka Batelić i Audrey Hepburn. Samo Franka je još bolja ona snima novi album, super...

OB
-obrisani-
11:07 27.01.2013.

Franka jako dobro izgleda i ima lijepi glas sa kojim bi se dalo puno toga napraviti. Nažalost ona nema stila,a niti ukusa jer je oblače kojekakvi" modni mačori", ala Grubnić,a pjesme joj pišu i produciraju kvazi producenti koji štancaju ii kopiraju tuđe stvari i tuđi rad.Sve to izgleda jako kičasto i zapravo se Batelićka savršeno uklapa u šundovske estradne trendove kojih je 90% kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije