Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORIA RAGLAND

Evo zašto je Meghanina majka na vjenčanju sjedila u drugom redu

Doria Ragland
Foto: REUTERS
1/5
23.05.2018.
u 14:26

Sjedeći na ovom mjestu Doria je uvijek bila u fokusu kamera, čak i kad su one snimale Harryja i Meghan. Na društvenim mrežama komentirali su da je to zato što je morala biti viđena.

Doria Ragland, majka Meghan Markle, nakon kraljevskog vjenčanja postala je mnogima prava heroina. Dok je s Harryjeve strane sjedila cijela kraljevska svita, Doria je s druge strane ponosno sjedila sama i pratila svoju kći. No, mnogima nije bilo jasno zašto je sjedila u drugom redu.

Naravno, to nije bila slučajnost. Harry i Meghan pravili su raspored sjedenja u kapeli, a Alastair Bruce, stručnjak za kraljevsku obitelj, objasnio je za Town & Country zašto je Doria Ragland dobila baš tu poziciju.

 

Sjedeći na ovom mjestu Doria je uvijek bila u fokusu kamera, čak i kad su one snimale Harryja i Meghan. Na društvenim mrežama komentirali su da je to zato što je morala biti viđena. Također su primijetili i kako je sjedila točno preko puta kraljice Elizabete II. Njih dvije su tako predstavljale simbole snage, elegancije i moći.

Slika samohrane majke, same i jake, koja dopušta sebi da bude ranjiva pred milijunima ljudi, definitivno nije slučajna ni nezapažena. Mnogi su iskazali svoje divljenje i poštovanje prema gospođi Ragland, vidjevši je kao oličenje snage svih samohranih majki ovog svijeta.

Doria Ragland
1/16

 

Komentara 23

DO
dokrastavca
22:53 23.05.2018.

Dodje mi da zaplacem u pm.... vi i vase srcedrapajuce vijesti..... smrc, smrc,....

PI
pimnpekpeka
16:07 23.05.2018.

hahahahaha, koje debilno objašnjenje

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:20 23.05.2018.

Meni je indikativno i tužno što je sjedila sama... Kao da je neprihvačena, izopčena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije