Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji je zasuli komplimentima

Eva Longoria (47) pokazala fantastičnu figuru i zategnute trbušnjake: 'Top si! Blistaš'

Eva Longoria
Foto: DPA/Pixsell
1/12
22.09.2022.
u 13:55

"Tko još pokušava upiti ovih posljednjih nekoliko dana ljeta?" napisala je glumica Eva Longoria pokraj fotografije na Instagramu

Glumica Eva Longoria (47) na svojem je Instagram profilu pratitelje iznenadila novom objavom. Eva je pozirala okrenuta prema suncu, držeći rukama kosu, u crnom topiću i donjem dijelu badića. Kombinaciji je dodala i sunčane naočale. Ovim izborom istaknula je svoju fantastičnu figuru i zategnute trbušne mišiće.

"Tko još pokušava upiti ovih posljednjih nekoliko dana ljeta?" napisala je u opisu, a pratitelji su joj uputili mnoštvo komplimenata.
"Prezgodna", "Krasna", "Prelijepa", "Blistaš", "Top", "Fantastična", pisali su.

Inače, glumica naporno trenira, a ritam svojih treninga dodatno je pojačala tijekom pandemije. Na svojoj kućnoj terasi vježba i jogu, a svojim napornim radom svojedobno je izgubila 20 kilograma viška koje je nakupila tijekom trudnoće.

"Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio. Jako je zabavno i dobro za moja stara koljena. Nekad sam voljela trčati, ali sada više ne mogu", našalila se Eva koja je u posljednjih nekoliko godina posvećena obiteljskom životu.

Osim vježbanja, promijenila je i životne navike pa tako više ne konzumira šećer, tjesteninu i alkohol te se trudi konzumirati namirnice organskog podrijetla. Također, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i špinata, a nakon obroka voli pojesti orahe s jogurtom te se trudi izbjegavati šećer i ugljikohidrate. Za doručak najčešće jede kajganu od bjelanjaka i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari, dok je za večeru na meniju riba s povrćem na pari. Njezini međuobroci najčešće se sastoje od svježih krastavaca koje začinjava sokom od limuna, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

VIDEO Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete?

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:30 22.09.2022.

Ova ide pod rubrike i petit i latina. Vrlo vjerojatno i pod još koju, anal sigurno, ali ne i amateur.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije