Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevske nesuglasice

Princ Harry svojim je prijedlogom zaprepastio Camillu: 'Ispljunula je čaj i rekla da je to smiješno'

Camilla Parker Bowles
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/12
22.09.2022.
u 12:59

- On je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali riješiti stvari, što je Charlesa pomalo zbunilo - kazao je upućeni u ovaj kraljevski sastanak.

Tjednima prije smrti kraljice Elizabete, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle zaustavili su se u Britaniji na putu za Haag, kamo su se zaputili kako bi prisustvovali Invictus igrama.

Tada je novi britanski kralj inzistirao na susretu sa svojim sinom, a oni su navodno zakasnili na sastanak te je Charlesu bilo ostalo samo 15 minuta za razgovor s njima. Iako se navodi kako su se otac i sin "srdačno pozdravili", izvori tvrde da je atmosfera bila napeta.

Britanski Mirror objavio je da je kraljica supruga Camilla bila toliko zaprepaštena kada je Harry predložio da nepristrana treća strana bude posrednik u rješavanju obiteljskih nesuglasica da je ispljunula čaj.

- On je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali riješiti stvari, što je Charlesa pomalo zbunilo, a Camilla je ispljunula čaj te je rekla Harryju da je to smiješno i da su oni obitelj i da će to sami riješiti - kazao je upućeni.

Podsjetimo, Harry je sa suprugom ostavio kraljevske obaveze i preselio u Ameriku, a potom su dali i intervju u kojem su iznijeli brojne optužbe. Nakon vremena šutnje, princ William bratu je ponudio ruku pomirenja i to nakon smrti kraljice u trenutku kada su izašli pred okupljenu javnost. 

Dodajmo da princ Harry i Meghan u studenom planiraju objaviti svoje memoare, a u palači su navodno zbog toga svi jako zabrinuti.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Komentara 1

VO
Votum
13:35 22.09.2022.

Mužnja suhe krave... šamaranje mrtvog magarca... tako se, u narodu, nazivaju ovi članci koji nikog normalnog ne zanimaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije